İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi’nde Hamas’ın tünelleriyle başa çıkmak için “yeni yöntemler kullanmaya başladıklarını” söyledi.
Gallant, yaptığı basın açıklamasında, İsrail ordusunun 7 Ekim’den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’ndeki gelişmelere ilişkin konuştu.
Hamas’ın Gazze’deki tünellerde olabilecek İsrailli esirlere zarar vermeden bu noktalara girme veya tünelleri yok etme meselesiyle güvenli bir şekilde başa çıkmanın zorluğuna dikkat çeken Gallant, "İsrail ordusu, tünellerle başa çıkmak için yeni yöntemler kullanmaya başladı. Bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar." dedi.
Gallant, 7 Ekim’de İsrail’e kapsamlı saldırılar düzenleyen Hamas mensuplarını yok edeceklerini savunarak, bunun “bir ay, bir yıl, hatta yıllar alabileceğini” kaydetti.
Ülkenin kuzeyinde Lübnan sınırında Hizbullah ile yaşanan çalışmalara da işaret eden Gallant, İsrail’e zarar vermeye çalışan Hizbullah’ın “darbe üstüne darbe aldığını" belirtti.
İsrailli Bakan, İsrail Hava Kuvvetlerinin Lübnan’dan gelecek her türlü tehdide karşı hazır olduğunu sözlerine ekledi.
Odatv.com
Yurttaşlar işsiz: İŞKUR taleplerine yetişilemiyor
Cemaatin eski dostu kendisine yapılan itirafı açıkladı 'Erdoğan’ı MİT’in içindeki bir ekip infaz edecek !'
"Yurt dışında 20 ülke gezdim pahalılık var" dedi, yurt dışında yaşayan vatandaş 3 saniyede yalanı ortaya çıkardı!
Saray, FETÖ ile barışıyor mu?
AKP’li belediye Atatürk heykelini reklam panosuyla kapattı!
Avrupa’nın en ucuz işçileri biz olduk
Tütün üreticilerinin evlerine baskın! Çok sayıda kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da en ucuz ve en pahalı kiraya sahip ilçeler belli oldu! İşte bölge bölge kira fiyatları
Bayramla birlikte 4 ilimizde koronavirüs vakalarında patlama oldu!
AKP, 2023'ten endişeli! Kulislerde jübile konuşuluyor
AKP'nin Yeliz'i, Kılıçdaroğlu'nu araba yapamamakla suçladığı tv yayınını 'Öyle bir yayın yok,öyle bir yayına ihtiyaç da yok !' diyerek inkâr etti !
Kuvayi Milliye düşmanı İskilipli Atıf'ın anılmasından sonra CHP binasına saldırı!
AKP’de düşüş hızlanıyor! İşte son anketin çarpıcı sonuçları
Z kuşağı araştırmasından ekonomiye ilişkin çarpıcı sonuç! "Gençler günlük 25 lirayla geçiniyor"