Türkiye 31 Mart Pazar günü belediye başkanlarını seçmek için sandık başına gidecek. Seçimlere sayılı günler kala siyasetçilerin saha çalışmalarını sürdürürken, peşi sıra provokasyonlar da yaşanmaya devam ediyor.
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu’nun ilçedeki pankartları tahrip edildi.
İlçede kaydedilen görüntülerde, diğer partilerin adaylarının afişleri asıldığı gibi dururken, CHP’nin afişlerinin parçalandığı görüldü.
Yaşanan olay, CHP’li seçmenlerin tepkisine neden oldu.
Tele1
Eli kanlı terörist ile ilgili çarpıcı detay: İngiliz medyası üzerindeki kıyafete dikkat çekti
Cinayet silahı kime ait?
Rusya: Azak Denizi kıyılarında kontrol tamamen sağlandı
Kişi başı 15 kilo et yiyormuşuz !
Suriyeli sığınmacılar çadır kentlerden şehirlere göç ediyor!
HGS’yi hackleyip, şantaj mesajları atmışlardı: Emniyet ile MİT'ten operasyon
20 yıldır AKP'ye oy verdiğini söyleyen bir şahıs: "Hükümetin istifa etmesini istiyoruz. Öleceğimi bilsem yine oy vermem!"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücretle ilgili heyecanlandıran sözler: Arkadaşlar bu böyle olmaz.
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!
Hem taş yapacak hem para alacak!
Kendi vatandaşına ''Bugün git yarın gel'' diyen İŞKUR Suriyeliler için seferber oldu! Sadece bir ilçede en az 700 Suriyeli kamuda işe alınacak!
Mehmet Akif Ersoy için çarpıcı iddia! Adnan Oktar taktiklerini uygulamış
Adana'da sıcaklık gölgede 45 dereceyi gördü! "Evde 2 klima çalışıyor, elektrik faturası çok geliyor. O yüzden dışarı çıkıyoruz, sıcaklardan halüsinasyon görüyoruz"
Kamu bankalarında atama rüzgarı: 12,530-22,500 TL arası maaş!