İstanbul’da göle dönen sokaklar havadan görüntülendi: Megakent şiddetli yağışa teslim oldu

43 izlenme 30 Kasım 2023
Reklamlar

Bugün İstanbul'u vuran sağanak yağış kent genelinde etkili oldu. Silivri ilçesinde de etkili olan yağış sonrası sokaklar göle dönerken, o anlar havadan görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İBB'ye bağlı AKOM tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul etkili sağanak yağış altında kaldı.

aw087662-03-001.jpg

İSTANBUL'U SAĞANAK VURDU

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış sonrası kentin bir çok noktasında vatandaşlar zor anlar yaşadı.

silivri1.jpg

SİLİVRİ'DE SOKAK VE CADDELER SULAR ALTINDA KALDI

Silivri Altınorak'ta şiddetli yağış sonrası caddeler ve sokaklar göle döndü. Birçok evi su basan bölgede, araçlar da su altında kaldı. Su ile dolu cadde ve yollar havadan görüntülendi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erzincan İliç’teki maden faciasında toprak altında kalan işçilerin izi bulundu Kiracı Ve Ev Sahibini Koruyacak Düzenleme Yolda İmamoğlu: "Altılı Masa'nın en büyük neferi olacağım" Somali Cumhurbaşkanı, Ankara’da özel bir hastanede göz muayenesi oldu, masraflarını Cumhurbaşkanlığı ödedi!