Edirne’de kısa süre önce açılan Edirne Belediyesi Halk Kasap, vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. Vatandaşlar yeni yıl öncesinde Halk Kasap’tan uygun fiyata et alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.

Halk Kasap’ta kıymanın kilosu 550, dana kuşbaşı, köfte ve sucuğun kilosu 660 liradan satılıyor. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, vatandaşların ekonomik zorluk içinde olduğunu söyledi.

Gencan, amaçlarının güvenli ve kaliteli ürünleri daha erişilebilir fiyatlarla sunmak olduğunu belirtti ve zorlayıcı ekonomik koşullar nedeniyle bu tür hizmetlerin önem kazandığını dile getirdi.
Sözcü
Türkiye yanarken düğüne gitmişti! THK Başkanı Aşçı'dan istifa kararı
Halkın parasını yiyip sağlığıyla oynuyorlar!
“6 aydır ev kirası ödeyemiyorum” diyen vatandaşa sırtlarını döndüler! Bakın imam ne için para istedi?
Rojin Kabaiş soruşturmasında DNA örneği alınan kişi sayısı 195’e ulaştı
CHP'nin kaybolan pankartını emniyetin söktüğü ortaya çıktı!
Seçim öncesi ittifak söylentileri dolaşıyordu, Muharrem İnce sürpriz bir liderle görüştü
Çiftlik Bank’ın kurucusu Tosuncuk Mehmet Aydın bugün Türkiye getiriliyor!
Skandal! Karar 1 gün önce İller idaresine gönderildi belediyelere haber bile verilmedi!
9 öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmen tutuklandı!
AKP'li belediyenin meydan ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!
Darbe yapılan Nijer'de çalınan paraların hesabı soruluyor: "48 saat içinde ülkenin çalınan parasını izah edemezsen kurşuna dizileceksin" denince Maliye Bakanı ağlamaya başladı
İmha etsin diye verilen memur, kaçak alkolleri satarken yakalandı
Geçiş garantili köprü ve yollara bayram yine gelmeyecek
Bahçeli'den sürpriz 'İmralı' çıkışı: "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun"