Edirne’de kısa süre önce açılan Edirne Belediyesi Halk Kasap, vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor. Vatandaşlar yeni yıl öncesinde Halk Kasap’tan uygun fiyata et alabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.

Halk Kasap’ta kıymanın kilosu 550, dana kuşbaşı, köfte ve sucuğun kilosu 660 liradan satılıyor. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, vatandaşların ekonomik zorluk içinde olduğunu söyledi.

Gencan, amaçlarının güvenli ve kaliteli ürünleri daha erişilebilir fiyatlarla sunmak olduğunu belirtti ve zorlayıcı ekonomik koşullar nedeniyle bu tür hizmetlerin önem kazandığını dile getirdi.
Sözcü
Seçimler erteleniyor mu? 'İptal mümkün değil ama...'
Canan Kaftancıoğlu'ndan İBB Meclisi AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş'a Türkan Saylan'la ilgili açıklamaları için çok sert tepki! "Sen kimsin? Hadsiz!"
Emekliler artık kurbanı değil karpuzu birleşerek alabiliyor! "Karpuz bile kesemiyoruz ne kurbanı?"
Gurbetçiden başka bir gurbetçiye tavsiye: 'Almanya'dan döndüğüme köpek gibi pişmanım. Sakın dönme, oradaki hakkını yeme'
Sarayın mermerlerini üreten şirketten AKP'li başkana yarım milyonluk makam aracı hediyesi!
Çiftçi yırtık lastik ayakkabısıyla isyan etti: "Dedemin çarığını arayacağız!"
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: İkinci gizli tanık da ifadesini geri çekti
AKP’li belediyeye 4.1 milyonluk soruşturma!
Ayçiçek yağının tırmanışı hız kesmiyor! Yeni bir dev zam hazırlığı var
Erdoğan'dan MHP'lileri şoke edecek sözler! 'Yola çıkarken yanımızda kimler vardı. Bir de şimdi bakın maalesef kimler var!'
Özgür Özel’den Metin Feyzioğlu’na 'karşılamama' tepkisi: "Dışişleri Bakanlığı gelenekleri olan bir kurumdur. Vasatların elinde vasatlaştırılamaz”
Küresel piyasalara bu hafta ABD verisi sarsıcı olacak
MEB’den örgün eğitime alternatif Kur'an kursları
Zehir zemberek konuştu! Muharrem İnce: Erdoğan’ın suç ortağı ve kardeşi Abdullah Gül…