Uzun zamandır pandemi uyarısı ve aşı yatırımlarında bulunmasına koşut komplo teorisyenleri tarafından Çin'le işbirliği içinde pandemiyi çıkarmak ve aşıdan servetine servet katmak hesabı yapmakla suçlanan ABD'li teknoloji devi, bu kez Roma milletvekili Sara Cunial tarafından 'aşı suçlusu' ve 'küreselci maşa' olarak nitelendi.
Korona virüs salgınıyla ilgili her yol Bill Gates’i gösterirken, İtalya Milletvekili Sara Cunial’ın yaptığı açıklamalar şoke etti. İtalyan vekil, yeni dünya düzeni için Gates’i suçlarken, “Bill Gates, 2018’de bir pandemi olacağını öngörmüş, ve sonra 2019 Ekim’de Davos’dan arkadaşlarıyla birlikte, “Event 201” adlı bir simülasyon düzenlemiştir. Ve on yıllar boyunca Gates, dünya nüfusunun azaltılması, ve global politika üzerinde diktatörce bir kontrol oluşturma planı için çalışmıştır” dedi.
Parlamentoda açıklamalarda bulunan İtalyan Milletvekili Sara Cunial’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
Hobbes şöyle demişti; Mutlak güç, yukarıdan gelen bir dayatma ile değil, bireylerin kendilerini güvende hissetmek adına özgürlüklerinden vazgeçip, onu kendi istekleriyle bir 3. Kişiye vermesiyle olur. Bu bilgiye dayanarak, insanların zihni, yozlaşmış ana akım medya ile uyuşturdunuz. Amuchina ile NLP ile “rejim”, “izin vermek”, “yetkilendirmek” gibi ifadeleri sürekli tekrarlayarak, bu öyle bir noktaya kadar geldi ki… Duygusal bağlarımızı ve hislerimizi yönetmenize ve davranışlarımızı onaydan geçirmenize izin vermiş olduk. Aslında bu 2. Faz, 1. Fazdaki zulmün devamından başka bir bir şey değil. Sadece ismini değiştirdiniz, aynı Avrupa İstikrar Mekanizması’nda (ESM) yaptığınız gibi. İnsanlar sadece virüsten ölmez, şimdi insanlar acı çekiyor, ve ölüyor.
Afgan göçmenler arasında neden kadın ve çocuk yok?
Rektör Yardımcısı Bülent Arı’dan skandal sözler ! 'Ülkeyi ayakta tutmak için cahil nesil lazım'
Perakendeci iflasın eşiğinde! BMD yasal düzenleme talep etti
Devlet Bahçeli'nin öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki! İmamoğku'nu suçlayan Bakan Soylu buna ne diyecek?
Şoför, temizlikçi, barmen... Garipoğlu'nun çalışanlarının test sonuçları şoke etti
Özgür Özel ‘Geçinemiyoruz Mitingi’nde Cumhur’a seslendi: "Geçim yoksa, seçim var"
Bunu da gördük: Gaziantepli çiftçilere 'Havagazı Tüketim Vergisi'
Vatandaş pilav yerine zam yiyecek: Yerli yüzde 100, ithal yüzde 153 arttı!
İstismarlar devam ederken, küçücük çocukların tarikat ve derneklere gönderildiği görüntüler ortaya çıktı!
Milli Park'ta binlerce ağaç kesildi
Fakir beklesin, zengine 124 bin ev parası verdiler!
Rojin Kabaiş’in babasından çok konuşulacak açıklama: Yetkilileri işaret etti
Yüzsüzlüğe devam ! AKP'li vekil: Zarrab'ın ifadeleriyle Bakanları yargılayamayız
18 çocuğu istismar etti, cezaevine girmeden beraat ettirildi: Bunun hesabını kim verecek!