Olay, saat 23.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi’nde yaşandı. Sokakta, kimlikleri henüz belirlenemeyen kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası kadın, iddiaya göre, eşi olduğu düşünülen kişi tarafından uzun süre darbedildi. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde; elinde bıçak olduğu görülen kişinin, kadını saçından tutarak sürükleyip, tekme- tokat atması, sokak üzerindeki apartmandan olayı izleyen bazı vatandaşların konserve atarak şüpheliyi engellemeye çalışması, vatandaşlar tarafından ikna edilen şüphelinin bir süre sonra ise kırmızı bir otomobile binerek olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.
Öte yandan, darbedilen kadının, ‘yardım edin ne olur’ diye bağırdığı da görüntüye yansıdı.

(DHA)
Çocuk tacizcisi imamın 2. duruşması görüldü: Tutuksuz yargılama!
İstanbul Üsküdar’da korkutan görüntü! 400 metrelik tarikat tüneli!
AKP'li isimden pes dedirten Anıtkabir beğenisi!
Abdullah Gül'ün Erdoğan'a meydan okuduğu ortaya çıktı ! 'Sıkıysa engel olsun, o devir bitti, zamanın ruhu değişti !
Boğaziçi'ne kelepçe devam ediyor! 'Kayyuma hayır' diyen öğrencilerin evine TEM baskını
Zonguldak'ta Jandarma Üniforması ile GBT yapan bir kadının, polis kontrolü sonucunda sözleşmeli öğretmen olduğu ortaya çıktı!
Fatih Altaylı’dan Atatürk düşmanı Kuveytliye sert tepki! "O şerefize sormak isterdim…"
Osmaniye’deki Cebelibereket KYK yurdunda su ve elektrik sorunu krize dönüştü: Öğrencilerden protesto!
İşte son seçim anketi! MHP ve İYİ Parti’ye büyük şok
Suriye'de oynayan Türk basketbolcu Kemal Canpolat: 'Yaşam tamamen normal. Özellikle Şam’da sosyal hayat gerçekten çok üst seviyede'
İtirafçının sosyal medya hesabındaki ölüm mesajı: Narin'in babasını da takibe almış
MASAK deşifre etti... Rasim Ozan Kütahyalı hakkında şok detaylar
Ali Yeşildağ'ın iddiaları üzerine 13 isim hakkında harekete geçildi: 'Mutlaka yargılanacaklar'
CHP binasını kundaklamışlardı... Karar çıktı!