Hilafet çağrısıyla ve kadınları hedef alan “Sokaklar kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık” gibi sözleriyle gündeme gelen İmam Halil Konakcı, bu kez de Prof. Dr. Celal Şengör’ü hedef aldı.
Konakçı şu ifadeleri kullandı:
“Bana çok mesaj geliyor, ‘senin gibi hocalar yüzünden ateist oluyor çocuklar’ diyorlar. Benim anlattıklarımla ateist olmuyor insanlar. Ben Allah’ı anlatıyorum. Kim ateist yapıyor biliyor musun o çocukları saatlerce televizyonda seyrettirdiği, ‘alıp da dışkımı yiyorum’ diyen, ‘Allah yoktur’ diyen o profesör makamında oturan herif yapıyor”
Tele1
Rasim Ozan Kütahyalı önce tehdit etti sonra canlı yayında Ekrem İmamoğlu’na küfür etti!
Tutuklu bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hakan Bahçetepe'den duygusal paylaşım: "Bir derdinizi dinlemeyi, bir sorununuzu çözmeyi… Omuz omuza kurduğumuz o güzel dayanışmayı çok özledim"
Cumhur İttifakı'na büyük şok! Millet İttifakı fark attı!
Başkentte ucuz yumurta kuyruğu
Açıklamalar peş peşe geldi: 12 ilde okullar tatil edildi
Dilruba'nın duruşu AKP'lileri kızdırdı: "'Pişman değilim' diyor, ceza yaptırımı olacak"
Tarikat şeyhinden skandal sözler! "Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız"
AKP'yi ele veren Whatsapp yazışması!
İşte 6 askerin şehit olduğu saldırının saha raporu
Sinan Ateş’in ablası Bahçeli’ye seslendi: "Katilleri birlikte yakalayalım"
CHP'li Sertel: 'Yapılan destek ''kıyağa'' dönüştü'
Eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'den flaş 'Sedat Peker' açıklaması! 'İktidar, silah dağıtma iddiasında yalanlanmaktan korkuyor!'
Alkole büyük zam!
AKP'de bir istifa daha! İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı istifa etti!