Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, Dr. Çiğdem Bayraktar Ör’ün TELE1 ekranlarında sunduğu Türkiye’nin Gündemi programına konuk oldu.
Yabancı öğrencilerde hastalık iddialarıyla gündeme gelen Karabük Üniversitesi’nde yaşananların konuşulduğu programda Çiğdem Bayraktar Ör, Gabonlu öğrendi Dina’nın hayatını kaybetmesini hatırlatarak, “Dina vakası üzerinden Karabük’te neler olup bittiğini anlamak mümkün mü?” sorusunu yöneltti.
İlhan Alpboğa ise bu soruya verdiği yanıtta, Karabük Üniversitesi’nde Afrikalıların kontrolünde bir fuhuş çetesi olduğunu söyledi.
Alpboğa şu ifadeleri kullandı:
“Dina da yabancı öğrenci kontenjanından ülkemize ve Karabük’e gelmiş bir öğrenci. Tabii insanlar bir yabancı şehre gittiklerinde önce kendi şehirlerinden ya da -yabancılar için kendi ülkelerinden- kendi şehirlerinden yoksa yakın şehirlerinden irtibat kurmak isterler. Dina da Karabük’e geldiğinde Gabonlularla irtibat kuruyor. Hatta bir tanesi akaraba sayılabilecek derecede yakın ve ailesiyle de tanışıyor. Söylemeye dilim varmıyor ama bir yapı kurulmuş, bir pazar kurulmuş. Dina da bu yakınları vasıtasıyla bu pazara sermaye yapılmak isteniyor. Fuhuş çetesi özellikle Afrikalıların kontrolünde. Bunun alıcıları da maalesef şehirde yaşayanlar ya da başka şehirlerden duyup gelenler.”
Tele1
12 Eylül öncesi gibi stok yapıyorlar: 'Yarın zam gelecek' diyerek tezgâhındaki sigarayı satmadı
10 aileden 3'ü yoksulluk sınırının altında yaşıyor: Türkiye'de yoksulluk derinleşiyor
AKP'nin seçimi kazanamadığı ilçede yaşayan vatandaşlar isyan etti: "Oy alamadıkları ilçeleri cezalandırıyorlar"
CHP o tapuları tek tek paylaştı! Parsel parsel ID ID hepsi sıralı tam liste
19 ile kenevir piyangosu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Temmuz'da Asgari Ücrete Ara Zam Gelecek"
AKP’li başkan zehir zemberek sözlerle istifa etti, kimi destekleyeceğini açıkladı
396 kontenjanlı imam hatip lisesine bir öğrenci bile kayıt olmadı
İstanbul'da hayat pahalılığına karşı sokağa çıkan yurttaşlara polis müdahalesi!
AKP'li vekilden partisine eleştiriler
Güvercinin Kabe'de cemaatle birlikte secde ettiği iddia edildi! Gerçeğin çok farklı olduğu ortaya çıktı.
Al Monitor: İranlılar, Türkiye’de laikliğin gerilemesinden endişeli
Rusya’yla ilgili çarpıcı iddia! 60 bin asker…
Belediye işçilerine zorla AKP propagandası yaptırıyorlar !