Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, Dr. Çiğdem Bayraktar Ör’ün TELE1 ekranlarında sunduğu Türkiye’nin Gündemi programına konuk oldu.
Yabancı öğrencilerde hastalık iddialarıyla gündeme gelen Karabük Üniversitesi’nde yaşananların konuşulduğu programda Çiğdem Bayraktar Ör, Gabonlu öğrendi Dina’nın hayatını kaybetmesini hatırlatarak, “Dina vakası üzerinden Karabük’te neler olup bittiğini anlamak mümkün mü?” sorusunu yöneltti.
İlhan Alpboğa ise bu soruya verdiği yanıtta, Karabük Üniversitesi’nde Afrikalıların kontrolünde bir fuhuş çetesi olduğunu söyledi.
Alpboğa şu ifadeleri kullandı:
“Dina da yabancı öğrenci kontenjanından ülkemize ve Karabük’e gelmiş bir öğrenci. Tabii insanlar bir yabancı şehre gittiklerinde önce kendi şehirlerinden ya da -yabancılar için kendi ülkelerinden- kendi şehirlerinden yoksa yakın şehirlerinden irtibat kurmak isterler. Dina da Karabük’e geldiğinde Gabonlularla irtibat kuruyor. Hatta bir tanesi akaraba sayılabilecek derecede yakın ve ailesiyle de tanışıyor. Söylemeye dilim varmıyor ama bir yapı kurulmuş, bir pazar kurulmuş. Dina da bu yakınları vasıtasıyla bu pazara sermaye yapılmak isteniyor. Fuhuş çetesi özellikle Afrikalıların kontrolünde. Bunun alıcıları da maalesef şehirde yaşayanlar ya da başka şehirlerden duyup gelenler.”
Tele1
Yine Cem Küçük'ten al haberi: "Genel af çıkabilir"
BTK onayladı: Türk Telekom'dan internete yüzde 70 zam!
Meral Akşener’den Erdoğan’a zor ‘Sinan Ateş’ soruları…
İstisna kılıfıyla rekor harcama yaptılar!
İsyan etti! AKP'li Kırıkçı'dan Ahmet Hamdi Çamlı'yı kızdıracak sözler
Ege'de 12 günde 12 bin deprem!
YSK: Filigranı varsa lekeli mühürsüz zarf da geçerli sayılacak!
AKP’li Bülent Arınç iktidarın Bolu'da inkâr ettiği gerçeği açıkladı: "Burası turizm yatırımları alanında. O zaman sorumlu kim? Turizm Bakanlığı"
'Yoldan çıkarım diye Boğaziçi Üniversitesi'ne gitmedim' diyen AKP'li Binali Yıldırım'ın oğlu, kumar oynarken görüntülendi !
Karamollaoğlu '15 Temmuz'u fazla incelerlerse, kabak kendi başlarına patlar!'