Araştırma önergesinin reddedildiğini Twitter'dan duyuran CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Genel Başkanımız, TBMM Başkanvekili ve milletvekillerine yönelik linç girişimini araştırma önergemiz AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Neyin ortaya çıkmasından korkuyorsunuz?” diye sordu.
Tekin, daha sonraki paylaşımında, “Bir cenazeyi adeta terörize eden, cenaze namazı bile kıldırmamaya çalışan, cenazenin önünde örf ve ananemizde olmayan provokasyonlar yapıp linç girişiminde bulunan organize grubun oraya nasıl geldiğini, azmettiricilerini AKP neden araştırmaya karşı? Faille mi yanyanasınız?” diye ifadelerde bulundu.
AKP ve MHP oylarıyla reddedilen önergede, “Bu linç girişiminin, Milli Savunma Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, Genel Kurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları, Emniyet Genel Müdürü, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Ankara Emniyet Müdürü gibi diğer mülki ve idari erkânın hazır bulunduğu üst düzeyde güvenlik önlemlerinin alınması gereken bir cenaze töreninde meydana gelmiş olması, saldırının belli bir odak tarafından önceden organize edildiği ve kolaylaştırıldığı şüphesini güçlendirmektedir” ifadeleri yer alıyordu.

Öksürüğe ne iyi gelir?21 izlenme
İBB'den tüyleri diken diken eden 29 Ekim Marşı! 'Bir çift mavi gözün ışığında Cumhuriyet'in bekçisiyiz ilelebet'225 izlenme
'Sosyalist ne demek' sorusuna verilen facia cevaplar...!987 izlenme
Mansur Yavaş'ı eleştirmek için belediye bütçesinden reklam veren AKP'li başkana suç duyurusu!35 izlenme
Dünya Sağlık Örgütü’nden Türkiye açıklaması: Azalma yok!105 izlenme
İkiyüzlük 2 banknot arasındaki fark!59 izlenme
Soru soran kadın muhabire Bahçeli’den utanç verici cevap: "Böyle sapık ve yanlış sorular sormayın"19 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 12.171 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.296.102'ye, can kaybı 22.264’e yükseldi!88 izlenme
'Ahmak' ve 'Dilan Polat' davalarının savcısıydı: Görevinden affını istedi
Yurttaşlardan LPG zammına tepki: "Erken seçim gelsin"
Parça parça talan edilmişti: Askeri araziden Bilal Erdoğan çıktı
Emekli zammı açıklandıktan sonra Levent Kırca'nın "zam" skeci sosyal medyada yeniden gündem oldu