Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ‘İz Bırakan Ezgiler’ konserinde bir genç sahneye fırlamış, mikrofonu kaparak, “Konya uyan artık, AK Parti’ye oy verme” diye bağırdıktan sonra koşarak sahneden uzaklaşmıştı.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik tarafından paylaşılan bilgilere göre sahneye fırlayan M.O.darbedilerek gözaltına alındı.
Killik açıklamasında, “Akıbeti merak edilen bu genç arkadaşımız sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş ve gözaltı yapılarak ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmış.” dedi.
Gerçek Gündem
TÜGVA’dan Ziraat Bankası’na torpil skandalı!
Kaymakamın hediyesi tepki çekti! ‘Dalga geçer gibi…’
Özgür Özel'in Hulusi Akar'a Meclis'te söylediği sözler yeniden gündem oldu: “Senin silah arkadaşların sana haklarını helal etmeyerek öldüler, sen silah arkadaşlarının bedduasını alan bir adamsın”
Diyanet'e sınırsız kaynak kıyağı... Tasfiye edilen kurumun ürünlerine hibe!
Belediye kreşlerine bakanlıktan izin alma şartı getirildi! 6 ay içinde başvurmayan kreş kapatılacak
Yazıklar olsun! Otel yangınında hayatını kaybedenlerin yakınlarını aradılar, küfür edip alay ettiler!
Dilan Polat’ın lüks araçlarını çekicide gören vatandaş espriyi patlattı: "Enginnnn bana hapishane al Enginn"
Santa Maria Kilisesi saldırganlarının görüntüleri ortaya çıktı
İsmail Saymaz 'Sanayi üretimimiz Çin'i geçti' diyen AKP yandaşı Merve Oruç'u 1 dakikada perişan etti!