Yaşanan ekonomik kriz, vatandaşları her açıdan zorluyor.
TÜİK tüketici fiyatlarının temmuzda aylık bazda yüzde 2,37 artarken enflasyonun yıllık bazda yüzde 79,6 olduğunu açıkladı. ENAG ise Tüketici Fiyat Endeksi'nin temmuz ayında yüzde 5,03 arttığını 12 aylık enflasyonun ise yüzde 176,04 olduğunu duyurdu.
Ayrıca Merkez Bankası, politika faizini 100 baz puanlık indirime giderek yüzde 14,00 seviyesinden yüzde 13,00 seviyesine indirdi.
Böylelikle Dolar 18 liranın üzerine çıkarken Euro ise 18.25 TL’de yer alıyor.
Dolar ve Euro'daki yükselişin ardından TL'de erime devam ediyor.
Ancak yaşanan bu gelişmelerin ardından AKP'li İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, ekonomik krizin olmadığını söyledi.
AKP'li Okur, vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması gerektiğini söyleyerek "Bizde kriz yok" ifadelerini kullandı.
AKP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, katıldığı Kent Kulisi adlı programda gazeteciler Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’ın sorularını yanıtladı.
Ekonomik duruma ilişkin konuşan AKP'li Okur, ekonomik krizin olmadığını ifade etti ve vatandaşları AKP'ye sahip çıkmaya çağırdı.
"İNSANLAR VİCDANSIZLAŞIYORLAR"
AKP'li Okur şu ifadeleri kullandı:
"Serbest piyasa çalışmaları içerisinde bizler AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Devletin yaptığı çalışmalarda yapabileceğinin en iyisini yapıyoruz. Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.
Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar. Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
"KRİZ YOK, DÖKE SAÇA KULLANABİLİYORUZ"
Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.” dedi.
28 Haziran 2022'de yayınlanan program sosyal medyada gündem yarattı.
Yeniçağ
'FETÖ ile işbirliği yaptık' dediği için gönderilen isim AKP'ye daha güçlü döndü!
Ukrayna krizi akaryakıt fiyatlarını vurdu: Benzin ve motorine büyük zam!
Ermenistan savaşından son dakika gelişmeleri… İlk kareler geldi!
Mehmet Ali Çelebi kendisi için bu sözleri söyleyen Süleyman Soylu’ya 'Sayın Bakanım' diyecek!
Çerçioğlu'nun AKP'ye geçmesinin ardından belediyeye alınan araçların plakası gündem oldu
Boşanma dedikodularına enteresan tepki: Midenin kaşınmasından kim hoşlanmaz ki... Sırada ben varım!
Kartalkaya faciasında skandal görüntüler: Otel çalışanları müşterileri uyandırmak yerine, işletme sahiplerinin arabalarını kurtarmaya koşmuş!
Özgür Özel itirafçı Murat Abbas’ı işaret etmişti: Nedeni ortaya çıktı
Karamollaoğlu: "2006'da Erdoğan, Erbakan Hoca'nın evini polis ile kuşattırdı, hapse attırmak istedi"
AKP’den EYT tarihleri ile ilgili açıklama
Vergi uzmanı açıkladı: "2026'da bizi yönetmek için her saniye cebimizden 495 bin lira alacaklar"
Camide skandal konuşma! "Filenin sultanları kâfirdir, izlemek günahtır, bir de alkış tutuyorsunuz" sözleri hoparlörden son ses sokağa verildi!
Kriz ilaç devini vurdu Türkiye'den çekilme kararı aldı: Eczaneye giden eli boş dönüyor
Devletin kasasına Ali Cengiz oyunu!