Malatya'daki artçı depremde 4 katlı iş merkezi böyle çöktü

85 izlenme 27 Şubat 2023
Reklamlar

Malatya’da 12.04’te meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem 4 katlı iş merkezinin çökme anları cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Malatya Yeşilyurt merkezli 5,6'lık deprem kentteki hasarlı binaları yerle bir etti. Malatya'daki deprem 12.04'te 5.6'lık bir deprem daha meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 22 binanın yıkıldığı kentte 5 katlı bir iş merkezinin yıkılma anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde binanın saniyeler içerisinde yerle bir olduğu görülüyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KPSS'de Türkiye birincisi olup yine de atanamayınca isyan etti! Merkez Bankası duyurdu: Gıda fiyatlarında artış olacak! Müfredata laiklik tırpanı: "Meşruiyeti yok" Reynmen, Çakal ve Barış Murat Yağcı'nın uyuşturucu testi sonuçları çıktı!