MHP Hatay Milletvekili depreme canlı yayında yakalandı, arkasına bakmadan kaçtı

63 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar

Hatay'da bulunan MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, depreme canlı yayında yakalandı. Kaşıkçı ve yayın ekibinin bölgeden uzaklaşması kameralara yansıdı.

Hatay 6.4 ve 5.8 şiddetinde iki depremle sarsıldı. Yaşanan depremler çevre illerde de hissedilirken, o anlar canlı yayında olan birçok kanal tarafından anbean kaydedildi. O yayınlardan biri de Hatay'dan geldi.

MHP MİLLETVEKİLİ CANLI YAYINI BIRAKIP KAÇTI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, depremin yaşandığı anlarda bölgedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunuyordu. Kaşıkçı'nın deprem başladığı anda panikle koşarak uzaklaştığı anlar canlı yayına yansıdı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diploma iptalinin faturası ağır olabilir! İstanbul Üniversitesi'ne inceleme! Burgazada Madam Martha Koyu kiralama yoluyla özel kişilere devredilecek! AKP'nin Ankara adayı Özhaseki'nin askeri operasyonları eleştirip, PKK'lıları adeta övdüğü ortaya çıktı ! Antalya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı'na100 bin kişi katıldı!