İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e mitinglerinde dile getirdiği “Suriyeliler ülkelerine dönecek” vaadi nedeniyle bir sığınmacı daha hakaret etti.
Daha önce M.E isimli sığınmacı Akşener’e hakaret ettiği bir paylaşım yapmış ve polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sığınmacı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Akşener’e bir sığınmacı daha sosyal medya üzerinden hakaret etti. Manisa’da yaşadığı öğrenilen Suriyeli, İYİ Parti’nin afişini telefon kamerasıyla kaydedip daha sonra Akşener’e hakaret etti.
Akşener’e hakaret eden Suriyeli sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Tele1
İmamoğlu'nun Erzurum mitingine yönelik taşlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı!
CHP’li Özel’den Soylu’ya: Ey hadsiz Süleyman! Hodri meydan…
Erdoğan "Ne Rusya'dan ne Ukrayna'dan vazgeçeriz" demişti, damat tarafının paylaşımı ortalığı karıştırdı!
2022'de satılan tarla sayısı eyvah dedirtti: Bu tarım arazilerini kim aldı?
İmamoğlu mesaj gönderdi! "Ne yaparsan yap, seçimde karşında Ekrem İmamoğlu olacak"
Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı bir canlı yayında rahatsızlandı
Şimşek’ten 5. ayda 3. Körfez turu
Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" diyen çocuğun dayısı konuştu: "Doğru bulmuyorum"
Ekrem İmamoğlu'ndan parasızlıktan okuyamadığını söyleyemeyen gence ‘Sen utanma Cebrail, biz utanalım !’
Tarikatı eleştiren kişiyi tahdit eden polise soruşturma!
Cübbeli Ahmet de sahte diploma tartışmalarına dahil oldu!
TBMM'nin makam araçlarına her ay ödenecek servet dudak uçuklattı!
Çin, BRICS grubunun genişletilmesi isteğinde bulundu
CHP'li Yavuzyılmaz: "AKP’nin Jersey Adası'ndaki delilleri karartma operasyonunu ortaya çıkardık. Paraların ardından şirketin de buharlaştırıldığını tespit ettik!"