Diyarbakır’da cansız bedeni günler sonra derede çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken, minik Narin’in iç çamaşırında Prostat Spesifik Antijen (PSA) enzimi tespit edildiği ortaya çıkmış, bu bilgi de dava dosyasına eklenmişti.
Avukat Buket Nurşah Tekışık, bulunan yeni bulguya ilişkin önemli bir değerlendirmede bulundu. Tekışık “Narin'in bu sıvıyı üretmesi imkansız. Bu durum cinsel istismar olduğunu düşündürüyor” dedi.

Buket Aydın'ın Youtube yayınında konuğu olan Avukat Buket Nurşah Tekışık, Adli Tıp raporlarını incelediğini belirterek şunları söyledi: PSA diye bir şey var. Cinsellik sırasında erkekte olan bir sıvıdan bahsediliyor. Adli Tıp bunu bulduğunu söylüyor. Ama şöyle bir durum var. Bu kadınlarda da üretilebiliyor. Narin Güran'ın üzerinde de bu bulgular vardı. Bu sıvı ergenliğini geçmiş kızlarda bulunuyor. Narin Güran daha sekiz yaşında o yüzden Narin'in bu sıvıyı üretmesi imkansız. Bu durum cinsel istismar olduğunu düşündürüyor.

Anne Yüksel Güran’ın davranışlarının akıl almaz olduğunu vurgulayan Tekışık, “Orada korunan ne olabilir, bir kız çocuğunun canından daha değerli ne olabilir, nasıl bir konu olabilir? Yargı çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Abinin bir telefon görüşmesi ortaya çıktı. Onun da delil olarak kullanılması gerekir. Ama bence itiraf gelecek” dedi.

Gerçek Gündem
Şehir hastanesinde bir skandal daha! Olmayan ‘tüp bebek’ birimi için garanti bedeli ödendi!134 izlenme
İzmir Marşı’na şiddete soruşturma başlatıldı!84 izlenme
CHP'li belediyeye saldıranlar hakkında karar verildi49 izlenme
İsyan ettiren bir haber daha! Yeni doğum yapan eşini hastane odasında bıçakladı156 izlenme
Erdoğan günde 6 milyon harcıyor!577 izlenme
Muskacı şeyh beraat etti, yargılama masrafı milletin cebinden çıktı34 izlenme
Corona virüs salgınından ne zaman kurtulacağız? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi50 izlenme
Ayasofya baş imamı Mehmet Boynukalın istifa etti! 'Başkomutan Erdoğan' tweeti de kurtaramadı!86 izlenme
Veli Ağbaba'dan Muhittin Böcek için kritik uyarı: "Ölümüne yol açabilir"
Erdoğan '95 milyar rezervimiz var' dedi, gerçek Merkez Bankası sitesinde ortaya çıktı!
Uğur Şahin’den Covid aşısının patent ve fikri mülkiyeti ile ilgili çok sert yanıt
Binali Yıldırım’a canlı yayında zor soru ! 'Duruşunuz yok mu ?'