Adalet Bakanlığı ile VakıfBank arasında 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre; bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin TL promosyon ödenecek. VakıfBank normal emeklilere ise en yüksek 750 TL promosyon veriyor.
Adalet Bakanlığı ile VakıfBank arasındaki anlaşmaya göre, bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin TL promosyon ödenecek. Ödemeler 1 Eylül1 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir rakamla protokole bağlanmıştır. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin Maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19.08.2022 tarihinde yapılmıştır.
İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20.100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22.08.2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25.000 TL olarak teklifini revize etmiştir. Bu teklif üzerine ihale bu rakam üzerinden sonuçlandırılmıştır.
İhale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL, 01.09.2022 01.10.2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödenecektir. Sürece katkılarından dolayı Büro Memur Sendikası ile Koopİş Sendikalarına ve Vakıfbank Genel Müdürü başta olmak üzere banka temsilcilerine teşekkür ediyoruz.
Milletimize adalet hizmetlerini sunmak için faaliyetlerini özveriyle sürdüren her bir personelimize banka promosyon anlaşmasıyla ödenecek olan rekor miktarın hayırlı olmasını dileriz.''

Yeniçağ
HÜDA PAR milletvekili, Cumhuriyet'in ilanı için 'darbe' dedi!30 izlenme
AKP’li belediyelerde sınavsız memurluk!76 izlenme
Dolandırıcı çete liderinin masalsı hayatı! Garip Gureba'dan çaldıklarını işte böyle yediler.30 izlenme
KYK'dan yurtta kalan öğrencilere tepki çeken mesaj!67 izlenme
Çiğ süt zammı da geldi: Bir litre süt 14 TL’yi gördü!52 izlenme
Hangi köprü ve otoyollar zamlandı? Karayolları'ndan "zam" açıklaması!99 izlenme
Volkan Konak’tan gençlere çağrı: ‘Yıkın bu utanç duvarını ve istikbalinizi elinize alın'50 izlenme
Resmen açıklandı: Formula 1 Türkiye GP'si iptal!49 izlenme