İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde, ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı binada yapılan arama kurtarma çalışması sırasında vinçlerle destek sağlandı. Binanın yıkılmaması için 3 vinçle destek verildi.
Ege Denizi´nde Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde Bayraklı ilçesinde bulunan Demirkent Sitesi’ndeki bir binanın ilk 3 katı çöktü. En alt katında iş yerlerinin bulunduğu bina yan yattı. Ekipler, çöken bölümde arama kurtarma çalışması başlattı. Bazı kişilerin yaralı olarak kurtarıldığı bina, çökme ihtimaline karşın vinçlerle desteklendi. Üç vinç ile binaya destek verildi. Ekiplerin binanın alt katlarındaki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
1 Bulgar levası 15 lira oldu
Espressolab'a giden AKP'linin hazin sonu: "Özgür Özel ayağına bi dünya para ödedik kahveye"
Özel'den Akın Gürlek'e: "Başsavcılık maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan? Cevap gelmezse basın yayın organlarına gerekli belgeleri yolluyorum"
Engelliye bayramı zehir ettiler
TRT'ye atanan, TSK'ya 'katil' diyen, PKK ve FETÖ'yü öven Hilal Kaplan kimdir?
Tasarruf bahane kuzu kapama şahane
Bebek’teki skandalın yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Sedat Peker Süleyman Soylu'yu hedef aldı, Süleyman Soylu Sedat Peker’e yanıt verdi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç otelden kıpkırmızı çıktı, sinirden hangi araca bineceğini şaşırdı!
AKP’nin adayı Turgut Altınok bu sefer iki yıldır uygulanan ‘Kantin Kart’ı vaat etti
Corona virüsü nedeniyle İstanbul’da maskeyle dolaşıyorlar!
Ayağına elektronik kelepçe takılan Emekli Koramiral Atilla Kıyat: "Beynime ölünceye kadar hiçbir güç kelepçe takamaz"
Fiyatlara tepki büyük: "Ürünü 12 TL'ye satıp 55 TL'ye mazot alıyorlar"
Lisede misafir öğrencilere haremlik-selamlık uygulama!