Yerel seçimler yaklaşırken gündeme gelen videoda Halk Mikrofonu isimli Youtube kanalına konuşan bir kadın "CHP'yi 80 yıl denedik 80 yıl" diye konuştu. Bu sözlere şaşıran muhabir "80 yıl CHP'yi mi denediniz? CHP'yi denediniz?" diye sordu. Kadın ise sözlerini tekrarlayarak "Denedik. 80 yıl denedik. Bizi sömürdü, Avrupa bizi sömürdü. Ben 43 yaşındayım." ifadelerini kullandı.
Muhabir şaşkınlığını sürdürerek "Sen doğmadan önceydi herhalde." diye sordu. Kadından ise "Hayır, ben okumuşum, kültürlü bir insanım. Şu an biz bu durumu arar olacağız. Yarın bu durumu arar olacağız. Kuyruklar başlayacak. Şu an paran varsa alıyorsun. İstanbul taşı toprağı altın. Çalışırsan alıyorsun. İşçi bulamıyorlar atölyelerde çalışmaya, biliyor musun?" yanıtı geldi.
Muhabir ise "Okumuş insanlar atölyelerde çalışmak istemiyor, okudu çünkü." şeklinde cevapladı. Kadın ise "Niye? Öyle bir kibir yok. Para varsa ekmeğinin peşine gideceksin." sözlerini sürdürdü.
Odatv.com
Beykoz Belediye Başkanı hakkında savcı tutuklama istedi
84 eski CHP'li vekilden daha 'derhal kurultay' çağrısı geldi!
Fazıl Say'dan İnce'ye mesaj 'Sayın İnce yazdıklarımı lütfen okuyun'
Kurdaki düşüş zamları teğet geçti!
İmamoğlu açıkladı: İBB, 2020'de ihtiyaç sahiplerine 618 milyon 890 bin lira destek sağlamış!
AKP'de erime sürüyor ama asıl vahim tablo başka!
İşsizlik Sigortası Fonu 100 milyar lira sınırını aştı
Muharrem İnce Konya’da halka hitap etti " Hazineden paranızı, çocuklarınızın sorusunu, sandıkta da oyunuzu çaldırmayacağım!"
Alman ekonomisinde resesyon riski
Karayolları silmeye çalıştı, vatandaş set çekti!