Yerel seçimler yaklaşırken gündeme gelen videoda Halk Mikrofonu isimli Youtube kanalına konuşan bir kadın "CHP'yi 80 yıl denedik 80 yıl" diye konuştu. Bu sözlere şaşıran muhabir "80 yıl CHP'yi mi denediniz? CHP'yi denediniz?" diye sordu. Kadın ise sözlerini tekrarlayarak "Denedik. 80 yıl denedik. Bizi sömürdü, Avrupa bizi sömürdü. Ben 43 yaşındayım." ifadelerini kullandı.
Muhabir şaşkınlığını sürdürerek "Sen doğmadan önceydi herhalde." diye sordu. Kadından ise "Hayır, ben okumuşum, kültürlü bir insanım. Şu an biz bu durumu arar olacağız. Yarın bu durumu arar olacağız. Kuyruklar başlayacak. Şu an paran varsa alıyorsun. İstanbul taşı toprağı altın. Çalışırsan alıyorsun. İşçi bulamıyorlar atölyelerde çalışmaya, biliyor musun?" yanıtı geldi.
Muhabir ise "Okumuş insanlar atölyelerde çalışmak istemiyor, okudu çünkü." şeklinde cevapladı. Kadın ise "Niye? Öyle bir kibir yok. Para varsa ekmeğinin peşine gideceksin." sözlerini sürdürdü.
Odatv.com
Lise öğrencilerine İstanbul Valisi Davut Gül'den tehdit: "Keşke dememek için..."
Özgür Özel'den 'mutlak butlan' açıklaması: "Maksat süreçte partiyi tartıştırmak"
Körfez ülkelerinin bütçe dengesi için petrol ihtiyacı ne kadar?
KYK yurtları iktidara adeta para basıyor
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında flaş karar
Tartışma yaratan polemik: İzmir’de “TKP’liyim, oyum AKP’ye” demişti, AKP Gençlik Kolları yöneticisi olduğu iddia edildi
Erdoğan'ın okul açma törenine giden lise öğrencilerine para dağıtıldı!
CHP'li Mahmut Tanal'ın "Erdoğan'ın torunu ABD vatandaşı" iddiası sonrası AKP'li Özlem Zengin'le arasında gerginlik yaşandı
AKP'li Mehmet Metiner 'demokrasiyi biz getirdik' dedi, stüdyo kahkahaya boğuldu!
Siyasi yasak istenen İmamoğlu’nun davası yarın: CHP’den çağrı ‘Tüm avukatlar cübbelerimizle Anadolu Adliyesi’ne’
Hatay'da yangına müdahaleye giden itfaiye ekibi alevlerin arasında kaldı: "Yangının ortasındayız, çıkamıyoruz"
İmamoğlu: "Yarın Çağlayan'da bu ağır iftiraya yanıt vereceğim!"
O fabrikanın sicili çok konuşulacak!
Tunç Soyer dayanışma çağrısı yaptı, vatandaşlar veresiye defterlerini kapatmak için yarışa girdi!