“Eve farz olan, camiye haramdır” diyen atalarımızın kemikleri sızlıyor! Devlete ait en değerli varlıkları haraç mezat satışa çıkaran AKP iktidarı, kendi halkının ihtiyaçlarını karşılamak yerine başka ülkelere oluk oluk para akıtıyor. Somali’ye 10 yılda 1 milyar dolara yakın para gönderen iktidar, yeni bir hibe atağı başlattı.
TAKSİTLE 30 MİLYON DOLAR HİBE
Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla, 30 milyon dolar hibe edilecek. Somali’nin bütçe açığını kapatmak için gönderilecek para, aylık 2.5 milyon doları aşmayacak şekilde taksitler halinde olacak. Satılacak hastane ve tarihi kışlalarımızın parası, cebe girmeden Somali’ye gidecek!

DÜNYADA BİR ÖRNEĞİ DAHA YOK AMA İKTİDAR ONU DA SATIYOR
Cumhurbaşkanı kararıyla satışa çıkarılan alanlar arasında tarihi öneme sahip Eskişehir Hava Hastanesi’nin bulunduğu arazi de var. Uçak şeklinde inşa edilen binanın, dünyada başka bir eşi benzeri yok!
Sözcü
AKP'nin 2019 korkusu: İstanbul'da oy pusulası değişti!44 izlenme
Hazinenin hortumları müteahhitlere bağlandı: 3 yıllık yatırıma 25 yıl garanti!45 izlenme
TEMA Vakfı'ndan günler sonra tepki çeken gözaltı açıklaması! Başaran Aksu itiraz etti18 izlenme
Liste açıklandı, Zimbabve’nin bile gerisinde kaldık197 izlenme
Afiş propagandası ters tepti! Tepkiler çığ gibi yağdı28 izlenme
Elektrik şirketlerine yapılan teşvik dudak uçuklattı!49 izlenme
Türk bayrağı kuşlar için yuva oldu41 izlenme
AKP’den EYT tarihleri ile ilgili açıklama54 izlenme
Almanya'dan Türkiye'deki çalışanları kıskandıracak düzenleme
Özgür Demirtaş yeni kırılacak rekoru açıkladı: Herkes Dolar Euro altın sandı ama gerçek bambaşka çıktı
Uğur Mumcu 'Beni öldürecekler' demişti! 'Tuğla' hala çekilmedi, cinayet aydınlanmadı
Prof. Dr. Kayıhan Pala açıkladı: Gerçek vaka sayısı...