Yürüyüş sırasında grup, matematik bölümü önündeki öldürülen kadınlara ait Kürtçe ve Türkçe yazıların bulunduğu ve 'kadın duvarı' olarak adlandırılan alana geldi. Kitleden bir grup erkek, kadınların İstanbul Sözleşmesi'nin tekrar imzalanması, 6284 sayılı kanununun uygulanması, güvenli yaşam ve kampüs gibi kendi taleplerini yazdıkları dövizleri "her Türk asker doğar" sloganları eşliğinde yırttı. Kürtçe "Gülistan Doku nerede?" yazılı döviz de yakıldı.
Yürüyüşte "Ne mutlu Türküm diyene", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "ODTÜ Türk'tür, Türk kalacak" sloganları atıldı.
Tele1
Yenidoğan çetesi duruşmasında ses kayıtları ortaya döküldü: "Çocuk ölür burada"
Et ve Süt Kurumu 521 milyon TL zarar etti! Satışların sadece yüzde 20'si vatandaşa yapıldı
Rusya Kiev'de sivil yerleşim yerlerini yeniden vurmaya başladı!
Marketlere 'alkol yasağı' baskınları: Polis ve zabıta ekipleri ceza yazmaya başladı!
CHP'li belediye başkanları İmamoğlu ile Kaftancıoğlu'na destek için bir araya geldi
Ece Gürel'le ilgili flaş iddia! 'Cadılık' detayı dikkat çekti
Devlet, Gazi Ferdi Çatal'dan tazminatı geri istedi!
Ehliyetsiz kullandığı araçla ölüme sebep olan Timur Cihantimur’u yüzde 25 hatalı gösteren rapora Aci ailesinin avukatından tepki!
Öğretmenlerin görevleri iptal edildi, müftüler sandık görevlisi yapıldı
Skandalı Feridun Niğdelioğlu ortaya çıkardı: "Arda Turan, BDDK Başkanı ve yönetim kurulunu gece yarısı hizaya dizip hepsine hesap soruyor"
İlkokul öğrencisinden Atatürk'e yürek burkan mektup
Muharrem İnce'den Erdoğan'a: Kıvırmadan açıklayın
CHP'nin Ankara mitinginde konuşan vatandaş: "40 gün önce hacdan geldim ona bol bol dua ettim. Erdoğan gidecek, Cumhurbaşkanlığı'na Ekrem İmamoğlu gelecek"
Akbelen'in kalbine hançer! Ağaçların çığlığı havadan görüntülendi