İstanbul'da Şişli ilçesinin Feriköy semtinde 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi kayboldu. 31 Ekim'den beri kayıp Küçük Şirin için aile bir TV programına da çıktı.

Hanilçi'nin ailesi tarafından da dilendirildiği TV programında iddia edildi.
Küçük Şirin'in cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu.

Güvenlik güçleri, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyip bir ihbarı değerlendirerek araştırmalarını yoğunlaştırdı.
Tespit edilen görüntülerde Şirin'in bir kağıt toplayıcısının yanında olduğu görüldü. Gözaltına alınan 49 yaşındaki M.Ö. küçük kızı öldürüp mezarlığa gömdüğünü itiraf etti.

M.Ö.'nün ifadesi de kan dondurdu. Şahıs şunları söyledi:
"Yanıma geldi. Para istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Peşimi bırakmadı. Para istemeyi sürdürdü. Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm. Sonra üzerini çalılarla örterek cesedi gizlemeye çalıştım."

Küçük Şirin'in kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nun incelemesiyle belirlenecek.
Küçük Şirin'in bir seyyar satıcıdan askıda poğaça aldığı görüntü ortaya çıktı. Küçük kızın utanarak poğacayı alması, yürekleri dağladı. Şirin'in poğacayı öldürülmeden bir gün önce aldığı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül de Şirin'in ailesini ziyaret etti. Şirin'in ailesinin yoksulluk içerisinde olduğu görüldü.

halktv.com.tr
Dışarıya satılıyor ama içerisi alamıyor: Bakan Pakdemirli, tarım ürünü ihracatının arttığını açıkladı!
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Ekrem İmamoğlu' açıklaması
Son seçim anketinden Cumhur İttifakı'na soğuk duş!
‘CHP Listesindeki PKK’lı’ dedikleri aday AKP'li çıktı!
Sedat Peker 'son şahit' demişti: BBP'li Karahasanoğlu 'istifa' etti
Vatandaş sokak röportajında içini döktü: "20 sene önce Türkiye bu halde değildi. Her şey kötüye gidiyor"
CHP Ataşehir'de afişler söküldü! "İnatla sormaya devam edeceğiz!"
'İtibardan tasarruf olmaz': Kabine bu kez 'Kışlık Saray'da
Vize sakndalı: Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı İngiltere vizesi alamadı, maça 5 kişiyle çıkmak zorunda kaldılar
Vatandaşlardan ‘göçmen’ tepkisi: "Nereye kadar?"
Mahallelinin mücadelesi sonuç verdi! Caferağa'da tepki çeken ihale iptal edildi
Vatandaşın cebinden çıkacak parayı soran CHP'li vekile, bakanlıktan akıllara zarar cevap!
Nagehan Alçı: Suriyeliler ekonomiye katkı sağlıyor
Sarıyer’de veliler okulun tahliye edilmesi kararına tepki gösterdi!