Kış turizminde tatilcilerin en çok tercih ettiği noktalardan olan Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de gece 3 sularında yangın başladı. Yangında 66 kişi hayatını kaybederken 51 kişi de yaralandı. Yangın esnasında otelde bulunan bir yurttaş yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.
"HİÇBİR ALARM ÇALMADI"
EkolTV'ye konuşan yurttaş, şunları söyledi:
"Hiçbir alarm çalmadı. İçeride güya duman dedektörü varmış. Hiçbir şey duyulmadı. Biz 7. kattaydık. Aşağı kadar 4 kat daha var. Dumandan göz gözü görmüyordu. Sağlıklıyız ama çocuklarımın arkadaşları vardı. Kapılarını çaldık ama kendimizi zor kurtardık."
"Hiçbir güvenlik önlemi yoktu. ne yangın merdiveni, ne duman dedektörü, ne yangın tüpü vardı. Gürültüyü eşim duydu. İki çocuğumla yedinci kattaydık, dumandan resepsiyona inemedik. Çocuklarımın arkadaşları ve annesinden haber alamıyoruz. Camdan atlayarak kurtulduk. Yangın başladığında belki 1 saat olmuştu. Dumandan boğulacaktık."
Tele1
AKP’ye yakın şirketin anketinde de oylar düşüyor! İşte partiler arasındaki oy dağılımı
‘Narin’ için yürümek isteyen kadınlara polis engeli!
Maden alanına giden sağlık uzmanından flaş açıklama: "Durum çok vahim. Siyanür kokusu var"
"Erdoğan kendisini ikinci bir Atatürk gibi hayal ediyor"
Depremde ölü ve yaralı sayısı arttı
CHP'li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler için istenen ceza belli oldu
İddiaların omurgasını bu 6 ihale oluşturdu
Belediye başkanından skandal hareket! Kadın mimarlara ödül vermedi
Erdoğan muhalefeti HDP'yle işbirliğiyle suçlarken, AKP adayından HDP seçim bürosuna ziyaret!
İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla dayanışma için kampanya başlattı