Oyuncu Hayal Köseoğlu, İmamoğlu yasağını deldi! "Bu resme bakmak yasak mı?"

16 izlenme 26 Temmuz 2025
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu hakkında getirilen görsel ve işitsel kullanım yasaklarına karşı oyuncu Hayal Köseoğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi. İmamoğlu'nun gömleğinin kollarını sıvadığı ikonik anı resmeden Köseoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İmamoğlu'nun duruşmada savcıya sorduğu unutulmaz soruyu akıllara getirdi.


Tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun önce afiş ve pankartları ardından fotoğraf, video ve sesini barındıran içeriklerin metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında kullanılması yasaklanmıştı.

"GERÇEK SAHİBİNİ BEKLEYECEK"

Bu yasaklar gündemdeki yerini korurken, oyuncu Hayal Köseoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İmamoğlu'nun, gömleğinin kollarını sıvadığı ikonik anın resmini çizen Köseoğlu, eserini sosyal medyada, "Bu resme bakmak yasak mı? Orjinali satışta değil, gerçek sahibini bekleyecek" notuyla paylaştı.

fdfdfds.png

"SİZE BAKMAK YASAK MI?"

Köseoğlu'nun bu sorusu, İmamoğlu'na yönelik yasaklara ve duruşmada yaşanan o diyaloğa doğrudan bir gönderme olarak yorumlandı.

Hayal Köseoğlu'nun gönderme yaptığı olay, İmamoğlu'nun İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle Silivri'de üçüncü kez hakim karşısına çıktığı duruşmada yaşanmıştı. Duruşma savcısının kendisine "Bana doğru konuşmayın" demesi üzerine İmamoğlu, önce mahkeme başkanına, sonra da doğrudan savcıya dönerek "Size bakmak yasak mı?" diye sormuştu.

gdeuwz5wmaago5z.jpg

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mücella Yapıcı 70'inci yaşını cezaevinde kutladı: "Bu ülkede 70 yaşını bitirebilmiş olmanın buruk hüznünü yaşıyorum" Neredeyse Dizel Kadar Hesaplı Özel sert çıktı, Bahçeli'ye yanıt verdi: "Kusura bakmayın..." Bu kadarına da pes! İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden okullara yılbaşı süsü yasağı