Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepkiler sürerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbulluları bu akşam saat 20.30'da Saraçhane'ye çağırdı. Özel, "Dünkü kaygılar, korkular gördünüz... Bizim demokrasi anlayışımız içinde, kimsenin burnu bile kanamadan, demokratik tepkiler gösterilerek çok önemli bir mesaj verildi" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane'de DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'la bir araya geldi. Özel burada yaptığı açıklamada, "Yüzbinler Saraçhane'ye aktı. Bugün yine 20.30'da Mansur Başkanımızla birlikte burada olacağız. Tüm İstanbulluları buraya bekliyoruz. Dünkü kaygılar, korkular gördünüz... Bizim demokrasi anlayışımız içinde, kimsenin burnu bile kanamadan, demokratik tepkiler gösterilerek çok önemli bir mesaj verildi. Bugün de yarın akşam da hep birlikte burada olacağız. Yarın akşam çok sayıda siyasi parti dayanışma için geliyor. Bu akşam saat 20.30'da tüm İstanbulluları Saraçhane'ye bekliyorum." dedi.
Diploma iptallerinin ardından Galatasaray Üniversitesi (GSÜ) öğrencileri boykota başladı. Öğrenciler, "Galatasaray Üniversitesi öğrencileri olarak boykottayız. Diploma iptali hukuksuzluğunu tanımıyor, bilimsel eğitim kurumlarının iktidarın aleti olmasına karşı özgür ve özerk üniversite mücadelemizi yükseltiyoruz" ifadesini kulandı.

Galatasaray Üniversitesi öğrencileri, İBB Başkanı İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilen isimler arasında bulunan Prof. Dr. Naciye Aylin Ataay Saybaşılı'ı yalnız bırakmadı. Öğrenciler "Susma sustukça sıra sana gelecek" sloganı atarken Prof. Dr. Naciye Aylin Ataay Saybaşılı gözyaşlarını tutamadı.
İstanbul Üniversitesi, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 28 kişinin diplomalarının "yokluk" ve "açık hata" gerekçeleriyle geri alınmak suretiyle iptaline karar verildiğini bildirdi.
Diploması iptal edilen isimler arasında İmamoğlu'nun yanı sıra Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Naciye Aylin Ataay Saybaşılı da yer alıyordu.
Sözcü
Rektör bey, 11 milyona saray kapısı yaptırıyor!42 izlenme
Sarıklıya orduevi serbest, gaziler askeri kampa giremiyor!28 izlenme
Erdoğan'ın "giderlerse gitsinler" dediği sağlık çalışanlarına bir ülke daha kapılarını açtı41 izlenme
AKP’li üyelere rağmen su indirimi kabul edildi15 izlenme
AKP Sözcüsü Mahir Ünal taşeron sorusunu beğenmedi 'yayını keselim !'1548 izlenme
Aykut Erdoğdu, canlı yayında AKP'li Ayhan Oğan'a öyle bir sinirlendi ki, sehpayı yumrukladı !2652 izlenme
CHP'den yolsuzluklarla ilgili önemli adım: Deniz Yavuzyılmaz canlı yayında yol haritasını anlattı25 izlenme
66 dev ihalenin 29’u kapalı kapılar arkasında verildi!83 izlenme
Fatih Altaylı her şeyi anlattı: "AKP'de büyük kavga patlak verdi! Birbirlerine girdiler"
Oğluyla gezmeye çıkan teyze akaryakıt fiyatını görünce neye uğradığını şaşırdı!
Suriye ışıl ışıl yılbaşını bekliyor, bizdekiler ise 'savaş var' bahanesiyle dönmüyor!
AKP’li eski vekil deşifre etti: "8 milyon 800 bin yabancıya vatandaşlık verildi!"