Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı emekli general Adnan Tanrıverdi tarafından kurulan ve yönetilen, Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticareti Şirketi (SADAT) resmi sitesinde yer verdiği duyuruda suikast tekniği ve gayri nizami harp hizmetleri verdiklerini duyurdu.

SADAT’ın sitesinde yer alan bilgilerde bomba imalinin de öğretildiği bir tahrip eğitim paketi yer alıyor. Bununla birlikte Gladyo’nun kullandığı gayri nizami harp eğitimi paketi de bulunuyor. Bu kapsamda suikast, sabotaj, kaçırma gibi teknikler öğretiliyor. Bunların yanısıra, sokak hareketleri türü eylemlerde ve gizli etkinliklerden oluşan harekât tekniklerinin de eğitimi veriliyor.

Şirketin kurucusu Adnan Tanrıverdi, kuruluş döneminde SADAT’ı AKP hükûmetinde yer alan yetkililerin isteği üzerine kurduklarını ifade etmişti.
Bununla birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de SADAT’ın Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları kurduğunu öne sürmüş ancak SADAT bu iddiayı reddetmişti.
Öte yandan; Adnan Tanrıverdi Erdoğan’ın başdanışmanlığını yaptığı dönemde İstanbul’un başkent olmasını, resmi dilin ise Arapça olmasını ve bu düzlemde bir İslâm devleti oluşumunu önermişti.
TBB, parayla vatandaşlık uygulamasının iptali için Danıştay’a başvurdu!44 izlenme
Pakdemirli'nin 'antika' dediği THK uçakları müdahale etti: Marmaris'teki yangın kontrol altında!38 izlenme
Orman Bakanı “Bunlar antika” diyor, AKP’li kayyum yalanlıyor!46 izlenme
Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, 650 gelir uzmanı yardımcısı alınacağını duyurdu43 izlenme
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 500 bin TL'lik dava14 izlenme
‘Askeri fabrika Katar ordusuna geçiyor!’885 izlenme
Bu nasıl hakim! CHP'li vekile Facebook'tan hakaret etti!72 izlenme
Manisa Ülkü Ocakları Başkanı bu fotoğrafı paylaşarak tehdit etti! Sinan Ateş’in ailesinden cevap geldi39 izlenme
Hani fiyatlar sabitlenmişti? Tarım Kredi marketinde Ramazan kolisi 169 TL’den 320 TL’ye çıktı
İBB tutukluları neden farklı illere nakledildi? Bakan Tunç Silivri operasyonunun perde arkasını açıkladı
Bunu da gördük! “Google’ı Abdülhamit icat etti…”
CHP Lideri Özel'den 'asgari ücret' teklifi! "Kanun teklifini hazırladık, yarın veriyoruz"