Şaka değil! Bir tomar dolarla bekleyen vatandaş 'Faiz haram olduğu için dolar ve euro biriktiriyoruz, biraz daha yükselsin bozacağız!'

78 izlenme 24 Eylül 2021
Reklamlar

Merkez Bankası kararı öncesi döviz bürosunun önüne elinde bir tomar dolar ile giden vatandaş, "Faiz haram olduğu için dolar ve euro biriktiriyoruz, al-sat yapıyoruz" dedi.

Halk TV muhabiri Dilan Alp’in mikrofon uzattığı bir vatandaş, Kapalıçarşı'da döviz bürosunun önünde bir tomar parayla bekliyordu. Vatandaş, Merkez Bankasının faiz indirimi yapacağını düşündüğü için sabah 6’dan beri beklediğini ifade ederek "Cumhurbaşkanı faiz indirimi yapacağını söyledi, o yüzden biliyorduk. Faiz haram diye biz de dolar ve euro biriktiriyoruz, al-sat yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koşar adım AKP'ye gidiyordu: Eski paylaşımları başını yaktı! Aziz İhsan Aktaş davasında üçüncü duruşma ikinci gününde devam ediyor İmamoğlu: "Yürüyüşü cezaevinden izleyeceğim, yine yanı başınızda olacağım" Kurtuluşun iki dönüm noktası