CHP 'NİN çağrısıyla, 19 Mart'ın 1'inci yıl dönümünde Saraçhane'de düzenlenen mitingin ardından polis müdahalesiyle gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi, 4'ü tutuklandı 2'si tutuklandı.
İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adayı Ekrem İmamoğlu dahil 107 kişinin tutuklanmasına giden sürecin ilk günü olan 19 Mart 2025'in 1'inci yılında dün CHP'nin binlerce yurttaş üzerinde yaşadığıyla, Saraçhane'de bir araya geldi.
Büyük Saraçhane Mitinginin ardından Bozdoğan Kemeri'nin çevresinde bulunan gençlere polis müdahalesi yaptı. Müdahalede 35 kişi alınmıştı.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toplananlar hakkında bilgi paylaştırarak, 35'inin 19'unun, 18'inin ise küçük çocukların paralı olduğunu belirtmişti.
Gözaltına alınan 35 kişi, 31'i serbest bırakılırken 4'ü ise emniyetteki operasyonların ardından bugün İstanbul Adliyesine sevk edildi.
Savcılara dağıtılanlar, ülkedeki ifadelerinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
Hakimlik sorgularının ardından 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i Duyun-u Umumiye Amirine benzetti: "Ekonomi tarihinin en kötü dönemi"37 izlenme
Hakkari'de koronavirüs hastası bir kişi, doğum günü partisinde yakalandı!71 izlenme
Ukrayna İçişleri Bakanlığı'na bağlı özel askeri birim olan Azov Taburu Rus askerlerini imha etti!215 izlenme
Maaş almaya devam ediyor: Eski Merkez Bankası Başkanı Bodrum'un en pahalı rezidansında villa almış!36 izlenme
'Alo Fatih' ikinci gözaltısında karakoldan serbest kaldı! Çifte standart mı var?25 izlenme
Sedat Peker'den bomba Emir Sarıgül paylaşımı! "Bunu bir daha söylersen..."284 izlenme
CHP kayyum kararına itiraz etti26 izlenme
AKP'li ismin bu iddiası doğruysa çok tartışılır: "Öcalan onayladı"22 izlenme