Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Sedat Peker'in ‘yolsuzluk ve rüşvet’ iddialarında adı geçen Marka Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mine Tozlu Sineren TELE1 TV canlı yayınında Enver Aysever’in konuğu oldu.
Mine Tozlu Sineren'in konuşmasından ilgili bölüm şöyle:
“Burada özne diye bir şey yok, özneler var. Burada ikiye ayrılmışlar. Birincisi, izin kısmıyla ilgili olan kısım. İkincisi bu taraftaki listelerin satışıyla ilgili olan kişiler. Benim kurumlarla ilgili bir derdim yok. Zehra hanımın bu işlerle ilgili bir danışmanlık şirketi var. Halka arzları bu anlamdaki patronlarla ilgili işleri kim yapıyor. Onlar yürütüyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Benden istedikleri rüşveti vermedim. Ali Fuat bey, Zehra hanım ve Ünsal bey birbirine düştükleri için her şey ortaya çıktı. Ali Fuat Bey’le yüz yüze görüştüğümde bana ‘sizin bahsettiğiniz kişilerle bir buçuk yıldır görüşmüyorum dedi. Süre içerisinde bunlar bu konular yüzünden araları kötü olmuştu. O zaman o dönemde Zehra Hanım yanındaydı. O dönemde Zehra Hanım kocasının yanında olmayıp abisinin yanında olsaydı şu anda Ali Fuat Taşkesenlioğlu hala SPK başkanıydı. Türkiye’de ne yazık ki dediğim gibi amaç oy alabilmek, iktidar olabilmek olduğu için buradaki milletvekili olan kişilerin fonksiyonlarının ne şekilde değerlendirildiğini çok iyi biliyoruz.”
Emekliye ek zamda ödeme tarihi belli oldu57 izlenme
AKP'nin FETÖ ile mücadelesi! "FETÖYÜ Seviyorum" diyordu AKP'li Bakan Yardımcısı yapıldı!366 izlenme
Kavga büyüyor: İsmailağa'da Cübbeli Ahmet'e polis engeli46 izlenme
AKP'de kazan kaynıyor: 4 başkan istifa etti30 izlenme
Sinan Ateş'in cinayet olayında tutuklu sayısı 5'e yükseldi81 izlenme
Sedat Peker telefon görüşmesini ifşa etmişti: Serdar Ekşioğlu Erdoğan'a isyan etti, 'konuşacağım' dedi!110 izlenme
İBB davasında 48. gün! Mustafa Nihat Sütlaş'tan Murat Ongun iddiasına yanıt24 izlenme
Haremlik selamlık Kızılay kampı: Adalılar IŞİD’li sandı83 izlenme
Yusuf Dikeç Elon Musk'ı İstanbul'a çağırdı
Ürünü tarlada kalan patates üreticilerinin tepkisi büyük: "Harcadığımız para 1 milyon TL'ye yakın, aldığımız para sıfır"
Kayyumdan TÜGVA’ya kıyak!
İmamoğlu ile birlikte diploması iptal edilmişti: Profesör Ataay 50 yaşında emekliliğini istedi