Auto-Created-3
29 Şubat 2024 ( 43 izlenme )
Reklamlar

Sekiz ay tutuklu bulunan gazeteci Sedat Yılmaz tahliye edildi

Sekiz ay tutuklu bulunan gazeteci Sedat Yılmaz tahliye edildi

Sekiz aydır tutuklu bulunan Mezopotamya Haber Ajansı editörü Sedat Yılmaz serbest bırakıldı.

Yılmaz, bugün Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılmak üzere Ankara Sincan Cezaevi'nden Diyarbakır'a getirildi.

Sedat Yılmaz, Ankara'da yürütülen terör soruşturması kapsamında "örgüt üyeliği" ve "örgüt kurmak ve yönetmek" suçlamalarıyla tutuklandı.

23 yıldır gazetecilik yapan Yılmaz, 29 Nisan'da Diyarbakır'daki evine düzenlenen baskında eşi ve kız kardeşiyle birlikte tutuklandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Lübnan'dan gelen, soluğu Mersin'de aldı: 310 kişi daha geldi Adaylık tartışmaları sürerken... Erdoğan'ın diploması davası görüldü Sedat Peker'in gizli adamı Deli Çavuş, Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini açıkladı, getirilirse neler olacağını da söyledi! "AKP’nin İstanbul politikası rant, talan ve ihanettir!"