Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Adıyaman'ın Tut ilçesinde selde kaybolan anne ve kızını arama çalışmaları sırasında bir çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Kentte 15 Mart'ta şiddetli sağanak sonrası yaşanan selden etkilenen Tut ilçesindeki Havutlu köyü yakınlardan geçen kanalda yürütülen arama çalışması sırasında bir çocuk cesedine ulaşıldı.
Su ve balçığın bulunduğu yerden çıkarılan cesetle ilgili kimlik belirleme çalışmalarına başlandı.
Tut'ta 15 Mart'ta şiddetli sağanak sonrası yaşanan selde konteynerin sürüklenmesi sonucu Selma Sarıkaya ve kızı Emine Sarıkaya'nın cansız bedenine ulaşılmış, kaybolan Fatma Tekdal ve 1,5 yaşındaki kızı Zeynep Zümra'nın bulunması için çalışma başlatılmıştı.
Çalışmalar sırasında sabah saatlerinde Boyundere Köyü yakınlarında bir kadın cesedi bulunmuş, Fatma Tekdal'ın yakınlarının, cesetle ilgili teşhiste bulunduğu ancak kesin kimlik tespitinin yapılabilmesi için DNA örneklerinin Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenilmişti.

Yeniçağ
Emeklilerin ikramiye mağduriyeti613 izlenme
Sokak röportajında konuşan genç isyan etti 'Yeter istemiyoruz seni. İsteyenler de senden korktuğu için seni istiyor'46 izlenme
Rabia-Esma unutuldu, ‘Zalim Sisi’ dost oldu31 izlenme
AKP’li belediye halk ekmeğe zam yaptı!40 izlenme
Savaşın seyrini değiştirecek gelişme: ABD Kongresi, Ukrayna için 40 milyar dolarlık yardım paketini onayladı48 izlenme
Merdan Yanardağ ‘cumhurbaşkanına hakaret’ten beraat etti31 izlenme
Yoksulluk kronikleşti: Kiralar ve faturalar ödenmiyor, çocuklar okuldan alınıyor17 izlenme
ODTÜ Rektörlüğü'nden Erdoğan'ın damadına 'site' kıyağı!220 izlenme