İstanbul Esenyurt’ta 13 Ocak’ta bir YouTube kanalına verdiği röportajın sosyal medyada gündem olmasının ardından G.K. adlı kadın, 28 Kasım’da gözaltına alındı, ardından tutuklama talebiyle Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. G.K., dün “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” iddialarıyla tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.
"BENİ İÇERİ ATSINLAR UMURUMDA DEĞİL"
G.K.’nin röportajda, başka bir vatandaşa yanıt verdiği görülüyor. G.K., Murat Kurum’un TOKİ inşaatları üzerinden yüklü miktarlarda para kazandığına ve insanların yoksulluğuna işaret ederek, şunları söylemiş:
"İnsanların karınlarının doyması gerekiyor, burada herkes ‘CHP, HDP, MHP’ diyor. Selahattin Demirtaş bana göre lider. Erdoğan onun ceketini bile asamaz. Erdoğan korktuğu için o cezaevinde. Makarnacılar oyunu AK Parti’ye veriyor ve makarna, bebek bezleri, mama kuyruğuna düşüyor. Erdoğan hangi üniversiteyi bitirmiş? Selahattin Demirtaş en azından avukat. Beni içeri atsınlar umurumda değil ama değil"
CAMLARA CEKET ASMIŞLARDI
2009 Yerel Seçimlerinde AKP’den aday gösterilmeyince istifa edip Saadet Partisi’ne geçen mevcut Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba için bölge vekilleri, "Ceketimizi koysak Şanlıurfa’da yüzde 70 oy alır" ifadelerini kullanmış bunun üzerine dönemin Başbakanı Recep Tayyip Edoğan’ın Şanlıurfa ziyaretinde vatandaşlar camlara ceketlerini asmışlardı. Seçimlerde ise Ahmet Eşref Fakıbaba yeniden belediye başkanı seçilmişti.
Odatv.com
Soruşturmayı yapanlar neden gizlendi?
CHP'li Gürsel Tekin: "Saray'a günlük 60 bin, senelik 21.6 milyon lira elektrik faturası ödeniyor!"
Kayıplara karışmıştı: Olcay Kılavuz'dan "Buradayım" mesajı
Corona'ya yakalanan doktor anlattı "Bu virüsü kapmak çok kolay. Korunarak yenebiliriz"
Vebitcoin Ceo'su İlker Baş'ın iddaa bayii olduğu ortaya çıktı!
‘Aktaş akrabalığı’ ifşa olunca rahatsız oldular
Yer Hatay'ın Odabaşı mahallesi: 2021 ve 2023 yılındaki halleri depremin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi...
Türkiye’nin ilk uçak fabrikası Central Park’a dönüşüyor!
Öğretmenlerine sahip çıkan liseli öğrencilerin tartaklandığı iddia edildi
Esenyurt’ta Mezuniyet Gecesi’nde akıl almaz görüntüler ! Gelinlik giydirdiler, silah talimi yaptırdılar !