Tarık Akan, 12 yıl önce Türkiye’yi böyle yorumlamıştı! "Mustafa Kemal, laiklik ve demokrasinin üzerine yapılmış bütün bu darbeler şu andaki karanlığı bize aratacaktır 20 yıl sonra"

12 izlenme 07 Ağustos 2025
Reklamlar

Usta sanatçı Tarık Akan'ın 12 yıl önce söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu.



Büyük usta Tarık Akan'ın 2013 yılında "Böyle karanlık günler görmedim" diyerek Türkiye'nin halini yorumlaması sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Tarık Akan 12 yıl önce şöyle söylemişti:

"Böyle dönemi ne 71 ne 80’de yaşamadım. Böyle karanlık günler görmedim. Atmış oldukları anti laik anti Atatürkçü temellerin bir 15-20 yıl sonra bu ülkeye ne getireceğini çok iyi görebiliyorum. Bugün iktidar bunun farkında değil, muhalefette farkında değil. 11 yıldır kazılan ve yok edilmeye çalışılan Mustafa Kemal, laiklik ve demokrasinin üzerine yapılmış bütün bu darbeler şu andaki karanlığı bize aratacaktır 20 yıl sonra. Çünkü onların beyinlerindeki o genç nesil yetişiyor."

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şimdiki başkan, poşet satan Sefer Amca’nın yardımına koştu Türkiye'de nasıl kandırıldığımız bir kez daha ortaya çıktı: Almanya'da 3 sene önce alınan ürünlerde enflasyon farkı sadece 4 euro Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ikinci kez 'acil olarak' hastaneye kaldırıldı Türkiye’de hazır su piyasası yabancıların elinde