TOKİ mağdurları, İstanbul Kartal’da AKP'nin İBB adayı Murat Kurum’u protesto etti

32 izlenme 30 Ocak 2024
Reklamlar

Beş yıldır tamamlanmayan konutları nedeniyle Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen TOKİ mağdurları, eski bakan Murat Kurum’u protesto etti.



Beş yıldır tamamlanmayan konutları nedeniyle Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen TOKİ mağdurları, eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Kartal'da yaptığı konut projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlar, Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki TOKİ inşaatının önüne gelerek protesto gerçekleştirdi. TOKİ mağdurları, “Mağdurlar burada, Murat Kurum nerede?” sloganları eşliğinde yürüdü.

DAHA ÖNCE DE PROTESTO EDİLMİŞTİ

Daha önce de AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde eylem yapan mağdurlar, bugün de İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde bir araya gelmişti. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylemde mağdurlar, dönemin çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanı, bugün de AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı olarak açıklanan Murat Kurum’a da “Mağdurlar burada, Murat Kurum nerede” sloganıyla tepki göstermişti.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da yeni korona kararları alındı! AKP il başkanı İstanbul Valisi'nin basın açıklamasına katıldı! 'Bu görüntü kabul edilebilir mi?' Yağma Hasan'ın böreği gibi yağmalanıyor: 494 projeye onay verildi Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı