Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için "Şerefsiz" diyen ve Özcan'ın Afganlara yönelik ifadelerine tepki gösterirken "Gece gündüze kadar göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi?
Göstereyim mi dünyada. 5 kuruş için 5 lira için 10 lira için hangi işleri yapmıyorlar. Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak karılar çıkıyor. Bizim ülkemiz savaşla bozulmuşsa sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" diyen Sunatullah Saadat hakkında soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Bazı haber ve sosyal medya sitelerinde yabancı uyruklu bir gazeteciye ait olduğu tespit edilen paylaşımlardaki ifadelerin suç ve suç unsuru içerdiği kanaatine varılmış olup şüpheli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca re'sen soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.
Gazeteci olduğu gelirtilen Saadat'ın paylaştığı video, tepkilere neden olmuştu.
https://www.gercekgundem.com/guncel/291760/tanjuozcanahakaretedenafgangazetecihakkindaflasgelisme
Konya'da yüzlerce kişi Suriyelilerin evlerini ateşe vermeye çalıştı !328 izlenme
CHP, Hatay için YSK'ya başvuruyor: Oldubittiye izin vermeyeceğiz30 izlenme
Kanal İstanbul yolundaki ormanlara geçmiş olsun38 izlenme
AKP'den istifa edip CHP'ye katıldılar! Rozetlerini Kemal Kılıçdaroğlu taktı42 izlenme
Mimarlar Odası'dan kahreden açıklama! "Haber alınamayan 40-50 can var"57 izlenme
Özgür Özel gündeme getirmişti: Erdoğan'ın Saray'a çağırdığı siyasetçi konuştu15 izlenme
AKP adaleti: Ankara’da indirim, Kahramanmaraş’ta zam!32 izlenme
Kendini yakmak istedi, polisler engelledi: Karakol çıkışı arabaların önüne atlayarak intihar etti!55 izlenme