Tütün üreticisi çiftçilerin protestosunda AKP'li meclis üyesi bile isyan etti 'Acımızdan ölüyoruz, kendimi yakarım!'

74 izlenme 02 Temmuz 2021
Reklamlar
Malatyalı ve Adıyamanlı tütün üreticileri, dün yürürlüğe giren yetkisiz tütün ticareti yasağını, Malatya – Adana karayolunu traktörleriyle kapatarak protesto ettiler. AKP'li meclis üyesi de protestocular arasındaydı.

Tütün üreticileri, “Tütüne uzanan eller kırılsın”, “Biz halkız, halk" ve "Direne direne kazanacağız” sloganları attılar.

AKP'Lİ MECLİS ÜYESİ İSYAN ETTİ

Adıyamanlı bir tütüncü ise, "Ben AK Parti encümeniyim. Hepimiz acımızdan ölüyoruz. Gelsin bir çare bulsun. Yoksa ben kendimi yakarım” dedi.

VALİ PROTESTOCULARLA GÖRÜŞTÜ

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, “Ben de tütün parasıyla okudum. Ben Samsun Bafra'lıyım, tütünü A'sından Z'sine bilirim. Nasıl sizi parasız bırakırız, asla sizi sahipsiz bırakmayız” dedi.

(ANKA)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yurttaş çöpten gıda yarışına girerken, Londra'da İletişim Başkanlığı'nın 'Daha adil bir dünya mümkün' kamyonları tur atıyor Kaldığı oteli ifşa olan Sedat Peker'in bir sonraki hamlesi ortaya çıktı Konya’daki çöken binaya ilişkin flaş detaylar: Zemin kattaki balık restoranın büyük hatası ortaya çıktı Atatürk'ün mirasına sahip çıkılmayacak mı? Savorona'ya ait eşya açık artırmaya çıktı!