İzinsiz tütün ticareti yapanlara 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası öngören yasanın 1 Temmuz'da yürürlüğe girmesi tepkilere neden oldu.
Sorunlarına yenilerinin eklenmesini eleştiren tütün üreticileri Adıyaman-Malatya ve Adıyaman-Şanlıurfa karayollarını kapattı.
Çiftçilerin saatlerdir süren eylemi nedeniyle yollarda kilometrelerce kuyruk oluştu. Yolun kapanmasına tepki gösteren vatandaşlar ile eylemciler arasında arbade yaşandı.
Eylem alanına gelen güvenlik güçleri yolun trafiğe açılmasını talep ederken güvenlik güçleri ile üreticiler arasında gerginlik yaşandı.
İktidarın ve basının soruna ilgisiz kalması tepkilere neden olurken olay yerinde hiçbir yetkili ya da büroktrat olmadığı belirtildi.
O pankartı bürosuna astı: Polisleri böyle geri gönderdi! "Balkon benim. İster çamaşır asarım, ister pankart"
Özeller'i tehdit eden Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı'nın hedefinde bu kez anket şirketi var
Merdan Yanardağ, Öcalan'ın çağrısındaki gizli şartı açıkladı
Yok artık! Afgan kaçaklar için TIR dorsesinde tuğladan ev
Yenidoğan çetesi soruşturmasında savcının tehdit edilme nedeni ortaya çıktı
Yılkı atlarını et firmasına Tarım Bakanlığı'nın verdiği ortaya çıktı!
Deprem felaketinde İsias Oteli enkazında hayattan koparılan Kıbrıslı öğrencilerin son görüntüleri ortaya çıktı
AKP'nin okul bahçesindeki toplu iftarı için dersi yarıda kestiler!
AKP'nin pandemi yardımlarıyla ilgili çok çarpıcı iddia! "Bütçe artıya geçtiği halde ölümcül bir salgın ile boğuşan millete yardım edilmiyor"
FT’den Türkiye analizi: Keskin faiz artışı ve TL’de daha fazla değer kaybı gerekiyor
ABD askerlerini öldürmekle suçlanan Kataib Hizbullah örgütü hakkında neler biliniyor?
Basın tarihine kara leke! Sözcü’ye gazetecilik cezası! İşte utanç kararı...
Kılıçdaroğlu'nun aracına taşla saldıran kadından skandal savunma! "Terörist var zannettim"
İmamoğlu için İstanbul’da çalışan Soyer: Hedefimiz ülke sorumluluğu