Ülkede yaşanan yoksulluğun en net fotoğrafı! Masada yarına bırakılmış yarım ayva...

70 izlenme 20 Kasım 2021
Reklamlar

İstanbul Kağıthane’de ekonomik durumu kötü olan Meliha Yüksel üç ayrı hastalıkla mücadele diyor. Faturalarını ödeyemeyen Yüksel, “Ben ölmüşüm, ne kadar yaşayacağım belli değil.” dedi.


Ekonomik kriz giderek derinleşti. Kağıthane’de oturan artan fiyatlardan dolayı erzaklarını bile alamıyor. “Kanser ve astım hastasıyım. İlaçlarım pahalı. Alamıyorum. Yıllarca merdiven sildim. 8 ay önceye kadar siliyordum ama sağlığım el vermedi. Allah’ım diyorum keşke sağlığımı geri verse de yeniden merdiven silsem. Bir damla yağ bulsam tükür yüzüme. Ben evde üşüyorum. Doğalgaz yakıyorum ama ödeyemiyorum.” ifadelerini gözyaşlarıyla anlattı.

Yüksel’in bir ayvanın yarısını yiyip yarısını da yokluktan bırakması yürek yaktı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Denetimler korkunç gerçeği ortaya çıkardı! Karantina kurallarına uymuyorlar! Depremden çok yokluk vurdu... "Çaremiz yok" 'Devletin kasasından 1 kuruş çıkmadı' dedi: 2 milyar TL ödenecek! Tarım ve Orman Bakanlığından Kazdağları açıklaması