İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, Türk halkının huzurunu kaçıran ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldırmayacaklarını belirtti.
Yerlikaya, uyuşturucu madde ticareti başta olmak üzere çeşitli suçlar işlediği tespit edilen ve Fransa tarafından çıkartılan Interpol kırmızı bülteni ile aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ile Hollanda tarafından çıkartılan Interpol kırmızı difüzyon mesajıyla aranan Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk'in İstanbul'da düzenlenen operasyonlarla yakalandığını bildirdi.
Operasyonlarda görev alan polisleri tebrik eden Yerlikaya, "28 Şubat 2024 tarihinde Edirne İpsala Kara Hudut kapısından ülkemize giriş yapan ve hakkında 2024 Nisan ayında Interpol kırmızı bülteni yayınlanan Sead Dedeic, düzenlenen bir operasyonla yakalandı. Hakkındaki kırmızı difüzyon mesajı 2024 yılı Nisan ayında yayınlanan Marciano Eugene Ruimwijk de ülkemize giriş yaparken yakalandı." ifadelerini kullandı.
Odatv.com
Yıldırım çarpan çocukları toprağa gömerek kurtardılar
AKP’li vekil Erdoğan’ı peygamberlerle kıyasladı!
Karşılıksız çekte rekor
EYT'liler emekli promosyonu alacak mı? Promosyon ödemeleri yeni yılda ne kadar olacak?
Türkiye’de hazır su piyasası yabancıların elinde
Cep telefonlarına yeni yılda taksit düzenlemesi yapıldı!
Tozkoparan’da vatandaşlar kapıları kırılarak evlerinden çıkarılıyor!
Ece Gürel'in ölümüne mobbing mi sebep oldu? Son mesajlaştığı arkadaşından şok ifadeler!
Çöpe giden 'başarı hikâyesi'ne 40 milyar dolar ödenecek!
Ay sonunu getiremeyen milyonlara karşı: Türkiye’de milyonerlerin sayısı arttı!
İlber Ortaylı'nın bu sözleri Menderescileri, Özalcıları ve AKP'lileri fena kızdıracak!
Başkentgaz’dan Ensar Vakfı açıklaması "Vicdani açıdan uygun"
Bir kuruş maaşı olmayan öğretmenler, iller arası mülakata katılmak için 7 bin TL harcayacak: Öğretmen adaylarına yatacak yer bile yok!
Bahçeli arazi hibe ettiği cemevinin açılışına katılmadı