Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, medya temsilcileriyle dün bir araya geldi. Partisinin genel başkan yardımcılarından Melda Döne Çelik’in, ikâmet ettiği Hatay-Reyhanlı’da, Suriyeli sığınmacıların saldırısına uğradığını söyleyen Özdağ, "Vali ve Emniyet Müdürü’ne sesleniyorum: Sorumluları bulunmazsa hem hukuk yoluyla hem eylem yoluyla harekete geçeceğiz" dedi.
Soylu’nun, "Türkiye’deki asayiş olaylarının yarısı göçmenler tarafından gerçekleştiriliyor, bunun yarısı da kendi içlerinde küçük yaşta evlilikler" şeklindeki ifadesinin yer aldığı videoyu basına izleten Özdağ, söz konusu videonun Anadolu Ajansı ile bakanlığın sosyal medya hesaplarından silindiğini ifade etti ve ekledi: "Demek ki yüzde 2 değilmiş. Bu konuşma yayımlanmasının ardından, yayımlanan bütün kanallardan sildirildi. Türkiye’deki asayiş olaylarının göçmenler nedeniyle iki katına çıktığını söylüyor."
‘SURİYELİLERE VERİLEN VATANDAŞLIK SAYISI GİZLENİYOR’ İDDİASI
Suriyelilere verilen vatandaşlık sayılarının da gizlendiğini iddia eden Özdağ, "Yalan söyleniyor. Eskiden Türk vatandaşlığı alanların isimleri Resmi Gazete’de yayımlanırdı. Artık yayımlamıyorlar. Yakında Türk vatandaşlığı alan gerçek Suriyelilerin sayısını da paylaşacağız. Sahte vize, sahte soğuk mühür ve sahte hudut girişi olanlara Türkiye’de oturma izni veriliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü konuyu biliyor. Hangi devlet kurumunun yaptığını biliyor. Polislerin bu konuda kendi aralarında yaptıkları konuşmalara şahit olduk. Kanıtları da var" diye konuştu.
Sayı 700'e yükseldi! Bu kaçıncı zehirlenme!
Ülkede çift maaşlılar da skandallar da bitmiyor: “Türkiye’nin milli güvenlik siyaset belgesi yok, MGK Genel Sekreteri, yemek şirketi ile meşgul”
Ekonomist Murat Muratoğlu: "Kilosu 3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz acayip bir rant var"
Okulun kızlar tuvaletinde silah ve tehdit notu bulundu
Paraya baya sıkışmış olacak ki 'Şu 3 milyar avro'yu verecekseniz verin !'
CHP'li Sertel açıkladı: Haydarpaşa Garı lokantası 15 yıllığına kiralandı yarım asrı buldu!
İBB'ye aday yapılmayan Tevfik Göksu kendini alışverişe verdi: Belediyeyi vazo ve karanfile boğacak, vazosu her hafta yenilenecek!
Ankara’da kirli provokasyon sürüyor!
Diyarbakır'da toplu açılış töreni güne damga vurdu! Erdoğan sahada yükselen pankartlara büyük ilgi gösterdi
İçişleri Bakanlığı’ndan ‘Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez’ açıklaması
AKP döneminin İBB'sinde vakıflara milyonlar akmış! Tüm faturaları belediye ödedi
Yellen Rusya'nın dondurulan varlıklarına el konulmasının yasal olmadığını söylüyor
AKP’li il başkanına ‘500 liralık yardım çeki’ dayağı!
İstiklal’de Dünya Kadınlar Günü yürüyüşüne biber gazlı müdahale!