Umudum kalmadı diyen genç 'Mansur Yavaş lütfen aday ol!'

121 izlenme 26 Mart 2021
Reklamlar

Türkiye’de gençler ekonomik kriz ve işsizliğin artmasından dolayı umudunu kaybetti. İş bulma endişesine giren çoğu genç de ülkeyi terk ederek yurtdışına gitmek zorunda kaldı. Eskişehir’de üniversiteli bir genç de umudunun kalmadığını belirterek, yurtdışına gitmek istediğini söyledi.



İlave TV’nin YouTube kanalına konuk olan genç şu ifadeleri kullandı:

“Parlamenter sistemde sözümüz az da olsa geçiyordu. Ama başkanlık sisteminde kimse bizi dinlemiyor. 23 yaşındayım. Ümidim yok. Önümüzü göremiyoruz: Seneye mezun olacağız ama ne olacağını bilmiyoruz. Utanarak söylüyorum ama imkanım olsa yurtdışına giderim. Ama Mansur Yavaş’tan umudumuz var. Lütfen aday olsun.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Mersin vekili Ali Mahir Başarır, 5’li yandaş şirkete '128 kez vergi ve harç indirimi kıyağı' yapıldığını ortaya çıkardı! Narin Güran cinayetinde 4 yıl hapis cezası almıştı: Mahkemeden dikkat çeken Nevzat Bahtiyar kararı! Hatay ve Mersin’den acı haber: 2 şehit 2 yaralı Bursa'da evet bildirisi dağıtan AKP'lilere görülmemiş tepki !