Halk TV Muhabiri Ferit Demir, Bahtiyar'ın tutukluluk halinin itirazının kararda isabetsizlik olmadığı belirtilerek reddedildiğini açıkladı. Kararı Diyarbakır 9. Ağır Ceza Mahkemesi verdi.


Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde sekiz yaşındaki Narin Güran, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nin altında çuvala gömülü halde bulundu.
Küçük Narin'i dere altına gömdüğünü de Güran ailesinin komşusu Nevzat Bahtiyar itiraf etti.
Narin'in katledilmesi ile ilgili görülen davada amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabay Enes Güran, iştirak halinde adam öldürmekten müebbet hapis cezası aldı.
Nevzat Bahtiyar da 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Bahtiyar'ın cezası infaz yasasına göre sadece bir yıl üç aylık bir hapis süresine de tekabül etmesi nedeniyle eleştirildi.
Bahtiyar'ın avukatları 3 Ocak 2025'te tutukluluk haline itiraz da bulundu.
Halk TV Muhabiri Ferit Demir, Bahtiyar'ın tutukluluk halinin itirazının kararda isabetsizlik olmadığı belirtilerek reddedildiğini açıkladı. Kararı Diyarbakır 9. Ağır Ceza Mahkemesi verdi.


AYM 'Hayvan Katliamına Devam' dedi, iptal istemini reddetti
Dolar/TL’de rekor serisi sürüyor!
İşte Türkiye'nin konuştuğu market fişi: Fiyatlar 10 yılda nereden nereye!
İran’dan İsrail’e flaş mesaj: Hizbullah ilerleyen saatlerde ‘önleyici saldırı’ düzenleyebilir
AKP’li vekilden skandal hareket!
İflasa sürüklenen Sri Lanka karıştı: Bakanların evlerini yaktılar, eski Başbakan zor kurtuldu!
Hababam Sınıfı'nın kızları, yeni başbakanı bakın nasıl tarif ediyor ! :))
TAYSAD: "Türkiye’de fabrika kapatmayı düşünen yabancı firmalar var"
Son yılların en büyük torpil skandalı: Türkiye birincisi, ikincisi ve sınavdan 98 puan alan Şehit çocuğunu elediler!