Kurban Bayramı nedeniyle şehirler arası ulaşımda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. İstanbul Esenler’de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndaki hareketlilik görüntülendi. İstanbul'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından, otogarda yoğunluk yaşanıyor. Güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarıldığı otogarlarda, otobüs firmaları talebi karşılayabilmek için ek seferler koydu. Çoğu memleketine gidecek olan yolcular, bilet fiyatlarından ve gecikmelerden dert yandı.
"4 SAATTİR BEKLİYORUZ"
Akçay'a gideceğini belirten Hanife Aslan adlı vatandaş gecikmeden ve bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakındı. Aslan “Aracımız 13.00'teydi, saat 17.00'ye alındı. 4 saattir otogarda bekliyoruz. Mesaj attılar. Madem ertelenecekti seferler erken bildirselerdi iyi olurdu. Trafikteki yoğunluktan dolayı araçların yetişemediğini söylediler. Bilet fiyatları bayrama özel artırıldı. Bir hafta önce 750’ye gittim şimdi bin lira” dedi.
"NE YİYİP NE İÇECEĞİM? BENDEN UZAK DURSUN"
Malatya’ya gidecek olan Aziz Aktaş ise “Bayram öncesi biletler 950 idi şimdi bin 250 lira. Benzin mazot yerinde sayıyor ama bu fırsatçılığı yapıyorlar" derken, Erzurum’a gidecek olan Necmi Tanıyan, "16.00 arabası, Çanakkale’den halen gelecek, yol kapalıymış onun için bekliyor millet. Emekliye göre pahalı. Bana vermiş 3 bin lira. Ne yiyip ne içeceğim? Sadece yol parası 3 bin lira. Ondan sonra haktan, hukuktan, adaletten bahsediyor" dedi.
Sözcü
Orman Bakanı “Bunlar antika” diyor, AKP’li kayyum yalanlıyor!
3 Şirket kurtarıldı! Ağaoğlu, İntaş ve YDA’ya 1 milyar 670 milyon lira ödenecek!
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Sürekli kandırılanlar bizim milliliğimizi sorgulayamaz!
Ağrı’da, zırhlı servis aracına roketli saldırı!
Elektrikte ‘örtülü zam’ iddiası
Binali Yıldırım "ben kazandım" diyemedi sahtekârlık suçlamasında bulundu!
6 yaşındaki çocuk gelin skandalında Kadir İstekli ve baba Gümüşel için yakalama kararı!
AKP'nin intikam davasında karar: Mahkemeden İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararı
Cengiz, CHP'li belediyenin ihalesini alan Limak'ı şikâyet etti, ihaleyi kendisi aldı!
NYT'de 'Erdoğan' analizi: "İktidarda kalmak için akla gelen her yolu kullanacak"
Şamil Tayyar Cem Küçük'ü canlı yayında haşladı! "Burası mahkeme değil sen de başkan değilsin"
AKP'li vekil Galip Ensarioğlu'dan Narin'in ailesiyle ilgili şok sözler! “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır”
IŞİD'liler Şanlıurfa'yı böyle mesken tutmuş! Bomba kuryesi telefon dükkânı işletiyor!