Yaren Leylek'in deprem öncesindeki ve deprem anındaki davranışları dikkat çekti

40 izlenme 11 Ağustos 2025
Reklamlar

Balıkçı Adem Yılmaz ile dostluğuyla tanınan Yaren leylek, dün meydana gelen 6,1'lik depremden saniyeler önce sergilediği davranışlar dikkat çekti.



Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde dün saat 19.53’te 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11 kilometre derinlikte gerçekleşen sarsıntı, Balıkesir'in yanı sıra Marmara ve Ege bölgelerindeki birçok ilde de hissedildi. Depremde insanların yanı sıra havyanlar da etkilendi.

Bursa’nın Karacabey ilçesindeki Eskikaraağaç Leylek köyünde yaşayan ve balıkçı Adem Yılmaz ile dostluğu filme konu olan Yaren leylek de 14'üncü kez döndüğü yuvasında depreme yakalandı. NTV'nin haberine göre, Yaren'in deprem öncesi farklı davranışlarda bulunduğunu söyleyen Adem Yılmaz, "Normalde sabahları sakin olurdu. Ama dün gece sürekli kanat çırptı, yuvasından ayrılmak istedi. Sanki bir şeyler olacakmış gibi davranıyordu" dedi.

Y A R E N L E Y L E G I N D E P R E M I H I S S E T T I G I A N L A R 858991 254844

Deprem sırasında yuvasında yalnız olan Yaren leylek, sarsıntının başlaması ile ayağa kalkarak bir süre çevresini izledi. Deprem sırasında huzursuzlanan ve sarsıntı sonrası yeniden normal haline dönen Yaren'in o anları, canlı yayın kamerasıyla görüntülendi.

TELE1

Kaynak: DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail'in Katar'dan sonra hedef aldığı Yemen'in başkenti Sana'daki patlama anları PKK'lı Hasan Cihad Bekir öldürüldü! Atatürk ve Erdoğan’a hakaretle suçlanan işçiye altı yıl hapis İşte CHP'nin Mersin'deki 'Milletin Sesi' mitingindeki kalabalığı en net gösteren video!