Yeni Akit şimdi de Hababam Sınıfını hedef aldı ! İşte o sahne

1374 izlenme 21 Mart 2016
Reklamlar
Gericilerin son hedefi Türk sinemasının efsane serisi Hababam Sınıfı oldu. Filmde gerici bir öğretmeni canlandıran Zühtü Hoca'ya Hababam Sınıfı öğrencilerinin verdiği yanıtlar üzerinden "Hababam Sınıfı'nda Osmanlı'ya sövmüşler!" manşeti atıldı.

Yeni Söz'den Hasret Yıldırım adlı kişinin yazısını aktaran Akit, "1970'lerden itibaren komedi niyetine vizyona sokulan ve Müslüman Türkiye halkına da gülerek izlettirilen Hababam Sınıfı filmi serisinde aslında Osmanlı'yı da küçümseyip karalamak istemişler. İşte filmden kesitler ve içerikteki Osmanlı düşmanlığı..." ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'nin danışmanından Ayşenur Aslan'a sözlü saldırı! 'Pudra şekeri' savunması yapan AKP'li büro personeli Kürşat Ayvatoğlu: Uyuşturucu batağına sürüklendim İmamoğlu 103 milyon dolarlık vurgunu buldu, İçişleri Bakanlığı el koydu: İstanbul’un dev yolsuzluk dosyası hâlâ sümen altında Profesörden ‘dolu savar’ tepkisi: "Bakanlığı da ikna etmişler, dünya bize gülüyor"