Ekonomik krizin etkisi her alanda kendisini göstermeye devam ediyor. Yüksek enflasyon ve kur farkıyla birlikte araç fiyatları sürekli olarak yükseliyor. Bu durum sigorta sektörünü zorda bırakırken, yükselen fiyatlar nedeniyle kasko yaptıranların sayısı da azaldı.
NTV'ye konuşan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, 1977 senesinden beri böyle bir dönem görmediğini anlatarak, "Hiçbir dönem fiyatlar bire üç, bire dört artmadı. Sektörün önünü bu denli göremediği bir ortam oluşmadı" diye konuştu.
Yedek parça ve tamir bedellerinde herhangi bir artışın olup olmayacağını bilemediklerini de ifade eden "Kasko yaptıranların yüzde 12 ila yüzde 15 azaldı" dedi.
halktv.com.tr
Kuran kursunda cinsel istismara önce 9 yıl hapis, sonra tahliye!51 izlenme
Eskişehir'de 'Yeni Yıl Pazarı'na gerici saldırı! "Burası şeriat ülkesi" diyerek saldırdı41 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 21.030 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.971.633’e, can kaybı da 29.864’e yükseldi!111 izlenme
Devletin kasasına girecek milyonlar şirkete bırakıldı!55 izlenme
Butlan yönetimi temyiz başvurusunu neden geri çekti? YENİ Partili Murat Emir perde arkasını anlattı19 izlenme
Resmen açıklandı: Formula 1 Türkiye GP'si iptal!56 izlenme
Fon vurgunu listesinde bir ‘sehven’ olayı daha! 141 kişinin 29'unu geri çektiler15 izlenme
İYİ Parti’nin kurşunlanması akıllara getirdi: Sedat Peker’in bahsettiği kaos planı devreye mi girdi?48 izlenme