Yunan artığı kara çarşaflı yobazdan, Anıtkabir'de Atatürk'e ağır hakaret !

7447 izlenme 21 Temmuz 2018
Reklamlar
Çarşaflı bir kadının Anıtkabir'in önünde çektiği video tepki çekti.

Açıkça provokasyon niteliği taşıyan videoda, çarşaflı kadının Atatürk'e hakaret ve küfür ettiği görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, Atatürk'ü sevmediğini söyleyen genç kızın, Anıtkabir'e ve Atatürk'e hakaretler ettiği görülürken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ise övdüğü fark ediliyor.

İsminin Safiye İnci olduğu görülen çarşaflı kadına, sosyal medyada da tepki yağdı.

Videoda, “Geldiğim için çok utanıyorum. Çok ısrar ettikleri için geldim. Atatürk’ü zerre kadar sevmiyorum. Türkiye’yi de Atatürk kurtarmadı. Hani Tayyip’i sevmeyen Atatürkçüler var ya… Atatürk Tayyip’in b.ku bile olamaz” ifadeleri kullanılıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1.3 ton kokain için düğmeye basıldı: Pilot ve patron gözaltında Merdan Yanardağ tutuklanmasının üç nedenini açıkladı: Hiçbiri işe yaramayacak! Milyonlar harcandı ama kullanılmıyor! Uçak inmeyen havalimanları! FETÖ sanığı eski ÖSYM Başkanı hakim karşısına çıktı