Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Skai’ye konuştu. TürkiyeYunanistan ilişkileri hakkında konuşan Kotzias, “Türkiye Yunanistan’ın kırmızı çizgilerine basmaya çok yakın” dedi. Yunan basınında yer alan haberde geçen Şubat ayında Ege Denizi’nde yaşanan gerilimi gösteren Kotzias, “Eğer biz sakin ve itidal içinde duruma yaklaşmasaydık olayların nereye gideceğini kimse bilemezdi. Bu tür durumda ya kabadayılık yapacaksın ya da olayları sakinleştirmeye çalışacaksın” dedi.
Yunanistan’ın çok satan gazetelerinden Kathimerini’den Alexis Papachelas’ın TV programında soruları yanıtlayan Kotzias, olası bir askeri müdahale hakkında gelen bir soru üzerine, “Bu tür bir hamlenin zararı çok büyük olur. Yunanistan, Afrin değil ve bunun sadece zararı olmaz, kaybetme riski de olur” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/yunanistandantehditkarcikisturkiyekirmizicizgimizebasmayayaklasti2382940/
Türk Hava Kurumu 101 yaşına borçlu girdi11 izlenme
Başka ülkeden gelen ürün, yerli üretimden daha ucuza satılıyor: İthali 29,50 TL yerlisi 31,50 TL30 izlenme
Sakarya'da başlayan orman yangını Bilecik'e ulaştı!110 izlenme
5 TL skandalı büyüyor! Zafer Arapkirli 5 TL'deki Atatürk resminin Fetullah Gülen ile Said Nursi karşımı olduğunu açıkladı48 izlenme
Timur Selçuk yaşamını yitirdi66 izlenme
Lafla peynir gemisi yürümüyor: Ekmek İstanbul'da da 5 lira oldu!41 izlenme
Kadınlardan AVM'de zam protestosu! "AVM, evden sıcak"30 izlenme
Süte zam geldi!135 izlenme