AKP'li Düzce Belediyesi'nde, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı'nın halk etkinliğine dönüştürülerek coşkulu şekilde kutlanması için CHP'li üyelerin verdiği komisyon kurulması teklifi, AKP ve MHP'li üyeler tarafından "saçma" ve "gereksiz" diyerek reddedildi.
AKP’li Düzce Belediyesi’nde CHP’li meclis üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının şehir genelinde coşkulu yapılması için bir komisyon kurulmasını teklif etti.
Düzce Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri Basri Karslıoğlu, Kudret Taş ve Emre Güleç, başkanlığa sundukları dilekçelerinde, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nun bu yıl Düzce’de diğer resmi tören programı haricinde halk etkinliği biçiminde kutlanmasını sağlamak amacıyla Düzce Belediyesi Meclisi bünyesinde bir komisyon kurulmasını arz ve teklif ederiz” ifadeleri yer aldı.
Teklifin ardından verilen kararı CHP meclis üyesi Emre Güleç, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:
“Yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın hep birlikte ve daha coşkulu şekilde kutlanabilmesi adına bir umutla sunmuş olduğumuz 07.10.2019 tarihli asağıdaki önerge, MHP ve AKP'li belediye meclis üyelerinin ‘saçma’ ve ‘gereksiz’ şeklindeki talihsiz yorumlarıyla kullandıkları red oyları neticesinde gündeme dahi alınmadı. Yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok. Bir arada olmaya bu kadar ihtiyacımız varken hepimizin bayramı olduğuna inandığım bu günü, hep birlikte en coşkulu şekilde anmamız ve kutlamamız gerekirken, CHP ve İYİ Partili meclis üyesi arkadaşlarımız dışında bir kişinin dahi bu umuda destek olmamasına isyan ediyorum..! Yazık.”

https://halktv.com.tr/gundem/akplibelediyedenskandalcumhuriyetbayramikarari406384h
Bülent Arınç'tan AKP'lilere çok sert sözler! "Ulan 2 kilo et kaç para biliyor musun?"36 izlenme
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan cevapladı: Corona yazın biter mi?50 izlenme
Ekonomi uçuyor ! Mazotu biten otobüsün yetkilisi yolculardan para istiyor !1853 izlenme
Depremde yıkılan Rönesans Rezidans’ın ortağı, proje müdürü ve şantiye şefi ortada yok39 izlenme
“Hastalar, depremde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaderine terk edildi” iddiası: “Yeni doğan ünitesinde çocuklar soğuktan ölmüştü!”25 izlenme
Ders almıyorlar: Altın madeni için ‘ÇED gerekli değildir’ kararı!26 izlenme
AKP’li belediyeden 30 milyonluk karidesli tanıtım!74 izlenme
Diyanet'in yolsuzluk hutbesi için şok iddia! Vatandaş isyan ederek Ayetin anlamının değiştirildiğini bu sözlerle anlattı!47 izlenme
Otobüs şoförü konuşunca, sırf İmamoğlu'nu kötüleyebilmek için AKP'li trollerin yaptığı şeytanlık ortaya çıktı !
AKP’li Trabzon Belediyesi üç yılda suya yüzde 260 zam yaptı!
Furkan Bölükbaşı hakkında tutuklama talebi
'Aç adam yok bu ülkede' diyen AKP destekçisi adam, arkasındaki aç insanı fark etmedi