Medyablok'tan Ali Isıyel'in haberine göre; Dilovası Belediyesi'nin 500 personeli bulunuyor. Ancak belediyenin 29 Mayıs 2020 tarihli kestiği faturada personele hediye edilmek üzere 1000 adet hediyelik çikolata alımı yapıldığı görülüyor. Faturaya göre bir kutu çikolataya 95 lira ödendi. Belediyenin kasasından KDV dahil 102 bin 600 lira çıktı.
.jpg)
Öte yandan; CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, tanesi 295 liradan hediye edilmek üzere VIP kutu alımı yapıldığını söyledi. İçinde powerbank, anahtarlık ve USB bellek bulunan bu VIP kutulardan 285 adet sipariş edildi. Bu sipariş için de 99 bin lira fatura kesildi.
https://abcgazetesi.com/dilovasibelediyesindebirsaibedaha387584
Özel'den Bahçeli'ye yanıt: "Görünen o ki 3T'ye geliyoruz"10 izlenme
İsraf araçlarının sergilendiği Yenikapı'ya lüks araçlar da gelmeye başladı !366 izlenme
1 satıp 31 almışlar!12 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 19.095 yeni vaka tespit edildi, 22.816 kişi ağlığına kavuşurken, 179 kişi hayatını kaybetti!38 izlenme
Reyhanlı artık Arap şehri!302 izlenme
Başsavcılık, Kuran kursuna bağış karşılığında uzlaşı sağladı!42 izlenme
TTK’nın kader planı: Hep zarar!35 izlenme
Narin'in aile üyeleri telefon kayıtlarını silmiş!20 izlenme