İstanbul Silivri'de E5 üzerine kurulan sinevizyondan yapılan yandaş bir haber kanalının yayınını gören trafikteki vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladıkları olayı fotoğraflayarak sosyal medyada tepkilerini gösterdiler.
Olaya tepki gösteren CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman da okunmayan, izlenmeyen iktidar bülteni gibi çıkan havuz medyasının seçime sayılı günler kala yollara sinevizyon kurup yüksek sesle yayın yaparak çirkin propaganda yöntemleri kullanmaya başladığını söyledi.
Silivri'deki sinevizyonun İstanbul'un başka noktalarına kurulacağının duyumunu da aldıklarını belirten Ataman “Vatandaş bu durumdan çok rahatsız. Ama kime şikayet edecekler? Trafikte büyük bir can güvenliği tehlikesi yaratıyor bu sinevizyon yayını. Kazalara yol açma ihtimali çok yüksek” dedi.
Ataman trafik kazalarına davetiye çıkaran bu uygulamanın derhal kaldırılması gerektiğini vurgulayarak “Böyle bir saçmalık olamaz. Otobana TV kurulur mu? Böyle bir saçmalığı başka bir ülkede göremezsiniz” diye tepki gösterdi.
Hastanelerin, okulların, camilerin, kamu kurumlarının AKP propagandası için kullanılması yetmiyormuş gibi zaten iktidarın sesi olan yandaş medyanın sokağa kadar inip kendini zorla izlettirmeye çalışmasını eleştirerek “Seçim kazanmak için denemedikleri, başvurmadıkları yol kalmadı. İktidar bülteni hazırlayan yandaş medya izlenmiyor ama sokakta mecburen izleyeceksiniz” dedi.
Fakıbaba'nın istifasının ardından söyledi: "Sırada bir bakan var"44 izlenme
Alaattin Köseler yeniden tutuklandı15 izlenme
AKP’li isimler bile zamlara isyan etti!137 izlenme
Milletin parasıyla romantizm!207 izlenme
Acı gerçeği İtalyanlar açıkladı: "Dünyada parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye yaptı"41 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 3.668 yeni vaka tespit edilirken, 18 kişi hayatını kaybetti, 17.857 kişi sağlığına kavuştu!44 izlenme
IŞİD-H hakkında neler biliniyor, Moskova'ya neden saldırdı?33 izlenme
Londra’da cadılar bayramı kutlamasındaki kukla size çok tanıdık gelecek !468 izlenme
Maltepe İlçe Milli Eğitim’den öğretmenlere: Ev ziyaretlerinde 15 Temmuz konuşun
Almanya 1 milyon Türk'ün vatandaşlığını iptal ediyor!
Dört Türk devleti, KKTC'yi 'işgalci güç' ilan etti
İstanbul metrosunda yolcular arasında tevhid bayrağı tartışması: ”Gençleri provoke edemezsin. Bu bayrağı istediğim yerde açarım”